Ingyen szendvicset és üdítőt ígérő, MSZP-s fórumra invitáló szórólapokat osztogattak több iskolában a hétnen - írta a Magyar Nemzet. A lapnak az egyik budapesti iskola igazgatója azt mondta, hogy egy diákkorú aktivista adta az iskolásoknak a szórólapokat, amelyeket a tanárok később megsemmisítettek. Szanyi Tibor MSZP-s képviselő szerint csak az iskolák környékén és a tüntetéseken osztogatták a röplapokat, és nem tartozik a pártra, ha valaki bevitte az iskolákba.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Egyébként meg senkit nem ugrasztok össze senkivel, de ha valaki privit küld válaszolok rá, annyira megtisztelem, és főleg nem adom ki amit bizalmasan leír. Na erre nem vagy te képes többek között.
entero
@Dr.luigilongo60: Elolvashatod, leírtam ide is, nincs benne semmi különös, csak Rézüst fújta fel mintha valami eget rengető dolog lett volna. Persze az hogy ő hány nick névvel van itt az neki nem számít, én nem adtam ki amit erről tudok, de nem vagyunk egyformák.
marlin
@entero: Véleményed is van, vagy megvárod, amíg leküldik "priviben" a pártközpontból??
marlin
@entero: Gondoltam!!
Na, ennit a te, meg a barátaid saját véleményéről!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.