Orbán Viktor miniszterelnök lesz a vasárnap esti Frizbi vendége. Ezt hirdeti napok óta a TV2, a miniszterelnök ezek szerint úgy látta jónak, hogy Sarka Kata férjének műsorában is megossza népével azt a rengeteg jót, amit a felsőoktatás kapcsán az elmúlt viharos napokban nem tudott elmondani. Hogy Sarka Kata férje mit szólt a különös karácsonyi ajándékhoz (nem minden családnál kerül hús-vér miniszterelnök a fa alá), nem tudni. Ő kérte a Jézuskától Orbánt, vagy ráerőszakolták, úgy, mint ahogyan Matolcsy miniszter szerint az IMF szeretné Magyarországra tukmálni a pénzt. Az sem kizárt, hogy a kormány jóindulatát kitartóan kereső csatorna vetette fel az ötletet. A legvalószínűbb azonban, hogy Orbán maga jelentkezett Sarka Kata férjének a műsorába, mert felismerte, hogy valamit tenni kell a rohamosan fogyatkozó népszerűség további csappanása ellen. Az elmúlt néhány napban ugyanis a Fidesz korábbi törzsközönsége, a fiatalok fordultak szembe Orbánnal és kormányával. Meg persze a szüleik és...

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Másik
Miért nem így?
Lévai Anikó férje Sarka Kata férjével a Frizbiben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Dr.luigilongo60: "Sarka Kata férje"műsorában "Jézus reinkarnációja" fog hablatyolni a kedves híveknek.
Hát beszarás. "
Amint látom, a civilizált hozzászólás nem teljesen a te műfajod.
Emellett vallásos emberek érzületeit ocsmányul sérted - az egyik legnagyobb keresztény-keresztyén ünnep vigíliáján - persze egy magatokfajtától más el sem várható.
Ti alulmúlhatatlanok vagytok!
De hát ez évszázadok sőt évezredek óta ismert és ezért van permanens konfliktushelyzet a magatokfajták, meg a mindenkori környezetük között.

A hozzászólásod második mondata tökéletesen igaz - rád és a befirkantásodra.
lbs
@csikknorisz: Ezeknél folyamatos kampánygerjesztés van...
Dr.luigilongo60
@lbs: Az állandó büdöszsidózók jobban teszik, ha nem adnak másoknak erkölcsi leckéket, főleg nem a kereszténység és embertársaink tiszteletéből.
sasi1115
@Dr.luigilongo60: A szálka és a gerenda ominózus esete.
Dr.luigilongo60
@sasi1115: Nem kicst, nagyon is.
Egyébként Szamóca kartárs emlegette Qrbán vitézt anno egy lapon Jézussal és Szent istvánnal, róla meg tudjuk melyik akolba tartozik.
lbs
@Dr.luigilongo60: "Az állandó büdöszsidózók jobban teszik, ha nem adnak másoknak erkölcsi leckéket, főleg nem a kereszténység és embertársaink tiszteletéből. "

Te miről beszélsz? Én egyetlen etnikumot sem neveztem meg!
Hanem igenis a magatokfajta mindenkivel kötözködő alakokról írtam!
Ez ugyanis nem etnikumfüggő!

Neked mindenről az jut eszedbe, mint a viccbeli hülye-gyereknek Mórickának?
A beírásodból kiolvasható, hogy az a fogalom amelyet úgy hívnak hogy "tisztelet" a számodra totálisan ismeretlen.
Persze ez már a te egyéni problémád.

Az ocsmányságaid, meg úgy peregnek le a normális élet- és értékszemléletűekről, mint a jól karbantartott lábbelikről az azokra rárakodni próbáló mocsok és sár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.