Megfenyegették a szilveszteri bulin Szigethalmon megkéselt MTK-s bokszoló családját - közölte a klub Ökölvívó Szakosztálya a honlapján.

A szakosztály honlapja szerint a letartóztatott elkövető és a szökésben lévő elkövető családja megfenyegette Sávoly Gergő családját, hogy "vér fog folyni még, ha Gergő vallomást mer tenni a rokonuk ellen".

A honlap szerint a bokszoló márciusban már újra versenyezni akar, birkózó barátjának állapota azonban súlyosabb, megsérült a mája is, és valószínűleg már nem sportolhat többé versenyszerűen.

A késelésbe torkolló vita egy szigethalmi étterem mosdójánál tört ki január elsején hajnalban.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Mobil123: Megvetem az olyan szülőket akik szaporítják a későbbi csóró cigányok számát! A cigány gyerekekből egy pár kivételtől eltekintve sose lesz semmi , csak az amit otthon szívott magába! Csak megcsinálják őket és nem foglalkoznak velük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eperke
@darwin: Költözzenek oda, ahol tolerálják őket! ez megint csak egy jól hangzó frázis pufogtatás, mert ugye először is nem kellenek sehova, másodszor: hogyan bonyolítanál le másfél millió ember deportálását,?
Marad az a kurva nehéz megoldás, hogy vagy megneveljük és munkára fogjuk őket, vagy majd a meg sem született gyerekeink nyakán is élősködni fognak
darwin
@Eperke: Ugye milyen jó emberek,hogy nem kellenek sehova?Frázis ?Meg az is frázis,hogy "felzárkóztatjuk" ,"megneveljük",munkára fogjuk","iskoláztatjuk" "segélyezzük".Kb.150 éve ezt csináljuk velük.Semmire nem megyünk.Jól kib...sztunk a gyerekeinkkel. :(
Eperke
@darwin: értelek én! marhavagonok is vannak, de hol van a végállomás?
A felzárkóztatás nem frázis, csak hiábavaló, sikertelen próbálkozás. És a gyerekeink is szívni fognak___hótziher!!
darwin
@Eperke: Nem gondolkodom én marhavagonokban.Csak ne adjunk több jogokat nekik,mint a fehér embereknek,ne pénzeljük a megélhetési szülést,megszüntetni a pozitív diszkriminációt . Így lenne igazságos.
Eperke
@darwin: nekünk igen, de akkor ők meg éhen halnak:)) Tudom, tudom, tudom, most jön rá a válasz, hogy ki a f... érdekli, hogy éhenhalnak, én is ezt mondanám, de a realitás megint más.
Viszont azt hiszem nincs értelme tovább ragozni ezt a témát, mert ahogyan te sem látod a valódi megoldást, úgy én sem.
darwin
A dinoszauruszok kihaltak,mert nem tudtak alkalmazkodni.És ez így volt jó.Hagyni kellene ezeket is.@Eperke:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.