A járások határainak kijelölésével egy érdemben senki által nem vitatott, közmegegyezésnek örvendő rendszert sikerült kialakítani Magyarországon - jelentette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Gyomaendrődön, a járási hivatal pénteki ünnepélyes átadásán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Amit műveltek mindennek a határa ? idióták a rokonokat épititek be bukta után minden vissza elmebeteg banda!
bakegya
Az ÉRDEM a tiétek az ablakon kidobott pénzünkkel a zsebetekben.
Akkor mit kaptunk mi?A FELSZÁMOLT kistelepüléseken véglegesen,de a nagyközségekben is az összevonások által a megcsonkított önkormányzati rendszert,ami még mielőtt kiteljesedhetett volna csaknem egészében lenyúlta a fityiszes polgármesterek
önmagukat EU hiteleket ledolgozó zsebhuszár hada.
kukac50
A járási rendszer bevezetése fölösleges mert nem termelő munkát végeznek,csak az önkormányzatok tönkre tételéért hozták létre,és elavult.
Az állam átvette az iskolákat,de a tanárok 10-20 ezer forinttal kevesebbet kaptak.
A többit fizesse az önkormányzat mondták, Ha át vették akkor annak minden költségét viseljék. Ha ilyen elképzeléseket,hoznak és hajtanak végre vissza jutunk a rabszolga tartáshoz. Már a diktatórikus kizsákmányoláshoz elértünk.
Merre tart a Fidesz? Előre vagy hátra?
marlin
Annak ellenére, hogy még minden normálisan gondolkodó politikus ellenezte elég vastag a bőr a Navracsicska képén, hogy csak úgy, érvek nélkül nyilatkozik a "látomásairól!!!
Vagy ez egy ilyen fajta??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.