Huszonkét éve nem volt példa arra, hogy egy kormány ne növelje, hanem csökkentse a lakossági energiaköltséget – mondta Fónagy János. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára szerint az intézkedést az indokolja, hogy a magyar családok háztartási rezsiköltségei a régióban és az Európai Unió átlagában is magasnak számítanak. Az államtitkár elmondta: a kormány ellenőrizni fogja, hogy minden szolgáltató végrehajtja-e az előírt csökkentést.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
És mit csinálnak a nagyfogyasztók,ők nem kérdeznek vissza,ha kiderül a nagyfüllentő mégnagyobb billentése?-mert ugye valamikor is a lakóssági fogyasztás árai ennek értelmezésével módosultak fölfelé.Nagyon sokan transzba eshetnek ebből eredeztetve is,csak úgy szimplán a káosz tetején.
Nakimaga
Nem itt és most kell kezdeni a jó pofizást !:)
Feraj49
Kurva jó a duma ! Most emelték a víz főlés a szennyvíz díjakat / kettő több mint 800 ft /köbméter/ valamint a szemétdíjat 2013 .január 01-el !
Kedves Fónagy melyik országról beszélsz,és főképpen melyik országban élsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.