Két meghívást is kapott hétfői eseményekre Orbán Viktor miniszterelnök: a Hallgatói Hálózat egy egyetemi fórumora hívta, a FIFA pedig Zürichbe, az Aranylabda-átadásra. Orbán a focigálát választotta, a HaHa meghívására nem válaszolt - írja az Origo.

Orbán a diákok helyett a focit választotta"Orbán Viktor kormányfőt, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítóját idén is meghívta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőre, a zürichi Kongresszusi Központban rendezendő gálaünnepségére" - büszkélkedett pénteken Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek nyilatkozva.

A gála valóban fontos, itt adják át például a legszebb gólért járó Puskás-díjat. Nehéz helyzetbe került Magyarország miniszterelnöke, hiszen a Hallgatói Hálózat hétfőn délután négykor egyetemi fórumot tart az ELTE bölcsészkarán. Nem volt könnyű tehát dönteni, hogy hol is jelenjen meg. Orbán Viktoron kívül a hallgatók meghívták Hoffmann Rózsát és Balog Zoltánt és Maruzsa Zoltánt, ám választ csak utóbbi adott. Ő annyit válaszolt, hogy helyettes államtitkárként nem áll módjában a hivatalos tárgyalópartnereken kívül más szervezetekkel egyeztetni.

Az [origo] megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökét, miért döntött úgy a miniszterelnök, hogy Zürichbe utazik, és miért nem vesz részt ehelyett a hallgatók fórumán. Havasi Bertalan azt felelte, hogy a kormány és a hallgatók közötti tárgyalás rendezetten folyik.

170 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
Szerintem abban a tudatban van, hogy ő fogja kapni!:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Manno István: Figyeeelj! Ha jól emlékszem, én nem neveztelek sem seggfejnek, sem más egyébnek. Ha a diplomádból csak ennyire futja, akkor eltekintek attól, hogy megszólíts. Azt a minimum tiszteletet elvárom Tőled, amennyit én megadok Neked.
noboza
@kkalman: Annak a kommentemnek idejét írd vissza amiben seggfejnek nevezlek.Kösz
kkalman
@noboza: Ha nem vetted volna észre, akkor nem te neveztél seggfejnek, hanem a mannoka, és neki írtam az előbbi dörgedelmet.
noboza
@kkalman: Igaz,már megrémültem mert kommentjeidben van spiritusz.Kösz
nagypapa
@Manno István: nálad ostobább,butább fickó kevés van! Eszed nincs,csak számítógéped,mehetnél a kuruc.infóra is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.