Rendszerint hideg távolságtartással figyelte azokat a kormányzati döntéseket a miniszterelnök helyettese, melyekkel nem értett egyet. Bár különvéleményéről tudtak a pártban és a kormányban, a hvg.hu-nak fideszes politikusok azt mondták, Navracsics kerülte a belső vitákat, amit Orbán nem mindig vett jó néven. Minisztériumától két év alatt számos hatáskört vontak el, az utóbbi napokban pedig arról cikkezett a sajtó, hogy a Külügyminisztérium élére "száműzhetik". Kérdés, hogy van-e még elég ereje nemet mondani a kormányfőnek, ha a felkérés valóban megtörténik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Egyetértek Navracsics úrral! Nem kedveli mindenki a szabadságharcot! Neki is persze vannak hibái, persze, nem annyi mint képviselőtársainak.
MONDOM
Nem akar sem "A"-t mondani sem "B"-t. Majd a 2014 es váladztások után...
coyote3
Nehogy már hőssé avassuk Narválpöcsöt. eljátszotta ő már rég a hitelességét, amikor beállt a seggnyalók lelkes táborába...
kedwes
Csak nem csökken az udvartartás? Akkor, ki fog nyalni?
A Tündik bündije
Már leírtam tegnap is, de leírom most is;
Pokorni sorsa az elejétől fogva meg volt pecsételve a Fideszben. Orbánnal kölcsönösen utálják egymást, mint varjú a rohadt tököt, és okkal. Mindketten tudják azt ugyanis, hogy Pokorni az intelligensebb, és mindketten tudják azt is, hogy ennek ellenére amíg viki a nagyfőnök, addig Pokorninak itt babér nem terem. Emlékeztető gyanánt ovi rendszeresen orrba is vágja őt aljasabbnál aljasabb fogásokkal.
Pilóta
@A Tündik bündije: 15:16
Én kizártnak tartom, hogy Orbánnál létezhet okosabb és intelligensebb államfi:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.