Az oktatási államtitkár szerint korrigálni lehet a röghöz kötésről szóló rendeletet, de nem tartja valószínűnek, hogy államilag támogatott helyeket kapna az a 16 szak, ahol már eldőlt, csak tandíjas képzés lesz. Az iskolák államosítását továbbra is sikertörténetnek tartja, szerinte nincs káosz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
"Az iskolák államosítását továbbra is sikertörténetnek tartja, szerinte nincs káosz." A fejében viszont annál nagyobb a káosz. Nem értem, hogy ez az amúgy is szar kormány és 2/3-os pártja Viktorral az élen miért járatja le magát még jobban az ilyen Hoffmann Rózsákkal, Selmeczi Gabriellákkal, Deutsch Tamásokkal, meg hasonló f@szkalapokkal. Röhejesekké válnak mindenki szemében.
bundi
hát ahhoz képest, hogy pár hét múlva itt a felvételi, határidő, és még ezen szöszmötölnek, nem merném ilyen bátran hangoztatni, hogy nincs káosz.
"nem tartja valószínűnek, hogy államilag támogatott helyeket kapna az a 16 szak, ahol már eldőlt, csak tandíjas képzés lesz."
tűzróka1939
A 16 szakon nincs tandíj ha a diákok felveszik a diákhitelt . Az már más tészta,hogy azt a hitelt tandíj fizetésre kell felhasználni . Jó mi ? És még 1 kérdés , ha a hitel nem hitel akkor mi a nyavaja ? Olyan ostoba ez a nő,hogy már fáj . Ha lopta az észt javaslom menjen vissza oda ahonnét lopta, mert ez ami jelenleg van neki nagyon kevés !
marlin
Hoffmann: "hiszem a kormány szavát"
Ez nagy baj kedves Rózsa, ez már hiba!!
Meg jellem kérdése is!! A keresztény-konzervatív jellem???
sóher
Te csak a törpéd akaratát úgatod mindig hátulról irányit majd búkta után jön a következő 2006 amit ő rendezett a háttérből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.