A barkad.hu információi szerint fideszes holdudvarok érdekellentéte áll a napokban kirobbant kiskunfélegyházi választási botrány mögött, amelyben a miniszterelnök érintettsége sem kizárt. A hangfelvétellel lebukott cigány vezető állítja, a polgármester megbuktatása belső puccs volt, de őt is „hülyére vették”. A Jobbik választási csalás és egyéb bűncselekmények miatt feljelentést tesz. Mint ismert, egy portálunk birtokába jutott hangfelvétel tanúsága szerint egy helyi cigány vezető a 2010-es önkormányzati választásokon 11 autóval szállította láncszavazni a helyi romákat, hogy polgármesternek válasszák a fideszes Kapus Krisztiánt. Egy nappal cikkünk megjelenése után egy ismeretlen újságíró által készített negyedórás riport került fel a Youtube videó megosztó portálra, amelyben Ajtai Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Fidesz választmányi tagja, a megyei cigány önkormányzat lungo dromos elnöke elismerte, hogy ő beszél az ominózus hangfelvételen. A bűncselekményt azonban nem vállalta fel.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát akkor itt jön a képbe koser 20% aki azt találta mondani hogy nincs esélye az ellenzéknek 2014 ben. Gondolom 2014 ben is alkalmazzák ezt a láncszavazást. A Kubaszov lista alapján fogják szállítani láncszavazni a fideSS es toprongyokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
"A szálak messzire vezethetnek

A barikad.hu információi szerint azonban az ügy szálai messzebbre vezetnek. Valóban volt puccskísérlet a korrupciógyanús ügyei miatt helyi szinten kompromittálódott Kapus Krisztián ellen, ám az ötletgazda nem a Fidelitas volt.

Úgy tudjuk, az MDF-alapító Lezsák Sándort, aki jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője és választókerületi elnöke maga Orbán Viktor miniszterelnök bízta meg a párt felső vezetése számára kényelmetlenné vált Kapus elmozdítására. Az pedig, hogy Kapus Krisztián városvezető maradhatott, főként Kerényi Jánosnak köszönhető, akit gazdasági érdekeltség is köt a polgármesterhez, lévén ő a városháza fő beszállítója."
Pilóta
"A barikad.hu az ügyben megkereste Kollár Lászlót, Kiskunfélegyháza jobbikos képviselőjét, aki megerősítette, valószínűtlen, hogy a helyi szinten semmilyen erőt nem képviselő Fidelitas állna az ügy hátterében, a fantomszervezet vezetője legfeljebb bűnbaknak jó.

Kollár László szerint a fideszes belháború tipikus jellemzője, hogy a városban két Fidesz-iroda is működik, a régi Lezsák Sándor holdudvaráé, míg az újat a választókerületi elnöki pozícióból 2012 elején leváltott Kapus Krisztián nyitotta meg. Az irodaavatóra tavaly ősszel került sor Kubatov Gábor pártigazgató jelenlétében, miután a Fidesz az önkormányzattól féláron kibérelte a Gorkij utcai ingatlant."
Dr. Felipe
Hát akkor itt jön a képbe koser 20% aki azt találta mondani hogy nincs esélye az ellenzéknek 2014 ben. Gondolom 2014 ben is alkalmazzák ezt a láncszavazást. A Kubaszov lista alapján fogják szállítani láncszavazni a fideSS es toprongyokat.
marlin
Kiváncsian olvasnám a bennfentes(?) fidesz-fanok kommentjeit!!
Ők közelebb vannak és "belülről látják a rothadást!!
kukac50
Bányai Gábornak állt érdekében a polgármester megbuktatása és a minisztériumból is mondták a nevét a miniszternek,most este a hírekbe.
Az Önkormányzat cége végezte az idősek gondozását,étkeztetését,csak,hogy, a Kecskeméti juhar utcai iskola beteg gyerekeit a dühöngő szobába bezáró igazgatónője aki bukott,az Kiskunfélegyházára ment idősek étkeztetésére szakosította magát abból a pénzből amit meg kapott mivel megmentése miatt összevonták a megyei iskolát egy falusi iskolával és megszűnt a munka helye.Végkielégítést kapott. Ekkor kezdődtek a problémák.Zuschlag mellett lenne a helye 70 millió jogtalan elköltése miatt.
Az összevonás ellen tüntetés szerveztek de hiába való volt.
Bányai Üdvöskéje,úgy mint a Kiskunhalason a beteg verőkért tüntető igazgatónő is.
nemkati
Ma a millás Juhász Péter azt mondta az ATV-ben, hogy feltételezhető, hogy a Fidesz láncszavazásokkal nyert (ez mondjuk illegitimmé tenné az egész Fideszes kormányzást). És kérte, hogy aki hasonlókról tud, az minél előbb jelezze bárhol.
Hát én meg kérdezem: a láncszavazás az csalás, és büntetendő. Az első, akit megbüntetnek egy ilyen esetben, a láncszavazó. És nem a felbújtó, a szervező, vagy aki az utasítást adta a láncszavazásra. Vajon hányan fognak jelentkezni? Mert akiknek nem jött be ez a csalás, azok még csak-csak. De a többi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.