Már lényegében egy éve nincs még egy olyan ország az Unióban, ahol jobban drágulna az élet, mint hazánkban. Az Eurostat szerdán tette közzé a fogyasztói árindexek részletes statisztikáját, mely szerint Magyarországon decemberben 5,1 százalékos volt az éves infláció, aminél magasabbat még mindig nem találni a tagországok között, hiába a szeptemberi csúcs után bekövetkezett 1,3 százalékpontos mérséklődés. A Központi Statisztikai Hivatal kedd reggeli gyorsjelentésében decemberre egyébként 5 százalékos pénzromlást közölt. Ahhoz, hogy a negatív uniós toplista élén vagyunk immár egy éve, nagyban hozzájárult a tavaly év eleji áfa- és jövedéki adó-emelés, illetve az év közben életbe lépő telefonadó is. A magyar pénzromlás után a második legrosszabb a román, ahol decemberben 4,6 százalékkal drágult az élet a 2011-es év végi állapothoz képest. Szomszédunknál az előző havi 4,4 százalékról emelkedett decemberben a mutató. Érdekesség egyébként, hogy tavaly júniusra még "csak" 2,2...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hiába, ez a szabadságharcos tündérmese vívmánya, az élén egy kancsal barommal, meg egy focibuzi turultojásból születettel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
viitriol2
@Pilóta: tán azt gondolod, hogy zavarjuk el öket?
viitriol2
@QQríkú: erre gondolsz:
“Vagy azt teszik, amit az emberek akarnak, vagy elkergethető lesz. Onnantól fogva nem hivatkozhat sem demokráciára, sem alkotmányra, nem marad más választása, mint futni,de gyorsan”
Orbán Viktor 2007.III.17 – Kossuth tér"""
miazavalami
Nekem a magyar életem azóta drága mióta a világon vagyok! :-)
gazdag dezső
Már én nem is írok ezen kívül többet ,mert ez itt egy hiába való vergődés!Semmit nem ér az egész csak színház!Az elmúlt majdnem 20 év alatt nemhogy fölépítették fölvirágoztatták volna politikusain az országot,hanem lerombolták,lealázták,kiárusították!!Ennyi idő alatt a háborútól elszenvedett vesztes ország kilábalt,felépült újra .Emberek!!! Hol a józan ész??Nem látjátok hogy merrefelé megyünk??Kiengedik,sőt kiküldik politikusaink a tudós értelmiségi ,dolgozni,építeni akaró réteget!!Itt maradnak az öregek,betegek,gyermekek,és akik nem is akarnak más semmit csak felvenni a segélyt!Sőt már azok is igyekeznének a külföldi segélyre,de ott sem hülyék az emberek!/Kanada,Ausztrália,stb,/Itt maradnak még azok is akik tovább zsarnokoskodnak az embereken, a népet szipolyozzák!! Még tovább csavarják a prést az embereken!No meg a sok bűnözők,mert itt amiért kapnak egy évet,azért külföldön 5-7 évet,és nem üdülőben!Fel kellene már ébredni emberek!Rögtön odaérünk a szakadékba! Szét széled,kihal a magyarság!Már a világ minden pontjára szétmenekült a Magyarság!! El űzték hazájából a Magyarokat,aki itt maradt az már nem tud,vagy nem is akar,mert még itt szeretne megélni,csak nem tud már becsületesen!Aki meg megél az kapja a több milliós prémiumokat,és havi fizetéseket,ezért nem megy ki! De kimerül az ország kasszája!És akkor?Ha már nem lehet több adót kivetni mert úgysem tudják az emberek kifizetni,ha már kölcsönt sem lehet már továbbra felvenni az országnak???Ide jutott az országunk?Ide juttatták politikusaink akik repülős ,társasutazásokat tesznek a nép pénzén!Osztogatnak barátoknak ,rokonoknak még továbbra is!Meddig lehet ezt tenni a néppel???
bundi
@gazdag dezső: hát látom te is ráéreztél, hogy az itt kommenteléssel töltött idő az ablakon kidobott pénz. hatása nincs, haszna semmi.
de mondjuk logikai ujjgyakorlatként fel lehet fogni. mint a sudoku, vagy a sakk. legalább is én így fogom fel. meg nyelvgyakorlás. így legalább az ember nem felejt annyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.