Pintér Sándor többször szóba került mostanában, ezért most, a kényszernyugdíjazás napjaiban egy picit részletesebben foglalkozunk vele. Már tavaly, a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételekor megírtuk, hogy ő maga 1996-ban, 48 évesen elment nyugdíjba. Ráadásul ő a legjobban kereső kormánytag, és a vagyona is jókora. Valószínűleg ugyanezek a gondolatok járhattak a Kövér László által egyszer már leteremtett LMP-s Dorosz Dávid fejében is, mert decemberben megint "nem bírt magával", és pimasz írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszter úrhoz.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
@Mobil123: Hazug ember , sánta kutya . Őt most útól érték . A marhája . miért nem gondolkodik mielőtt válaszol . Vajon,hogy lett a 38000-ből több milliárd ? Szőkítéssel ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
"Pintér korrektnek tartja" Én pedig nem!!
Na, ennyit az "alcsuton castingolt" Orbán fiuk kereszténykatolikus erkölcsiségéről!!
sport50
elárulhatná a "min.úr",'96-ban még alig tudta eltartani a családját,ugyan hogyan lett ennyire gazdag???sokan szeretnék utána csinálni!és hogy fizetett 48éves korában 47évet ki!!!
coyote3
Pintér korrektnek tartja...az olajszőkítést:)
dr. prédikátor
Sintér sanyi! legalább számolni tanulj meg,vagy szólj valamelyik seggnyalódnak!!!
Mobil123
@loboncos:Ő igen. Rendet tett állítólag. Azért nem lehet egyedül az utcára menni sötétedés után, mert ilyen ember vezeti a rendőrséget (bár nem a "kisrendőrőket" akarom ezzel bántani!).
gazdag dezső
Pintér Úr Ha egy kicsit is korrekt lenne,akkor már nagyon régen lemondott volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.