Nem foglalkozik "a személyeskedéssel", nem perli be az interneten terjedő, a róla készült képeket kifigurázó mémek készítőit Orbán Viktor miniszterelnök, tudta meg a Bors. Hogy egyáltalán beperelhetné a tréfálkozókat, azt Navracsics Tibor igazságügyi miniszter vetette fel a Hírtévé műsorában, amikor az ATV Facebook-oldalán, a kommentek között posztolt képekről kérdezték. Ezek egyikén a miniszterelnökről és Gerard Depardieu orosz színművészről készült képre montírozták rá a Demokratikus Koalíció vasárnapi, Bayer Zsolt elleni tüntetésén többek által viselt, "Én is cigány vagyok" feliratú táblát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Milyen rendes zember ez a mi vezérünk, pedig ugyi börtönbe is vethetné a renitenseket.:-))
No_Fidesz_No_Problem
Nem is tehetné. A közhatalmat gyakorló személyeknek és a közszereplő politikusoknak többet kell tűrniük, mint az átlag polgárnak. Ezk már közel 20 éve határozatban mondta ki az Alkotmánybíróság.

net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=994H0036.AB
senkifia68
@Dr.luigilongo60: Úgy van! Dr.Plágium Lala! Te már csak tudod! Anno exbolsi időkben ez így volt szokás, bár a főnök már akkor megmondta, hogy "értyük mi a viccet, csak nem szeressük!"

Látod, látod! Változnak az idők! Már Zorbánc sem a régi KISZ titkár!
Dr.luigilongo60
@senkifia68: Tényleg , anno az "exbolsi" időkben melyik újságnál írogattad a lelkesítő komcsibarát cikkeket?
tűzróka1939
Előre szólok navra-csicska , csak a diktátorok nem tűrik el a kritikát . Még ami fontos !! Tudtommal demokrácia van Magyarországon , akkor szabad vélemény nyílvánítás is megillet minket . Vagy tévedek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.