A műsorvezető azon felvetésére, hogy sok helyen csak azért működik a rendszer, azért működnek látszólag normálisan az iskolák, mert még mindig viszi előre a tantestületet a lendület, és még mindig van egy pici tartalékuk krétából és más eszközökből, Hoffmann Rózsa ezt mondta:„Hát ez is benne van, de arra még nem volt szükség, hogy a pedagógus saját maga vegyen krétát. De mondok valamit. Hogyha adott esetben erre van szükség, ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz, mint ahogy a pedagógusok nagyon régóta saját maguk készítenek szemléltető eszközöket, óvodától a középiskoláig, és mindez elrendeződik. "

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

171 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És a képviselők költségtérítése akkor meg minek. Öltözködjön és mosasson saját pénzen, ha már képviselőnek állt. Hú de demagóg voltam. Igaz, Rózsika?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@bagoris: oké akkor ekézd őket szíved joga.
kerék
@bagoris: Van ismerősöm, pesti egyetemen tanít alig 100 000 forintért...
bagoris
@kerék: nekik a legnehezebb, minden elismerésem az övék, mert szakközépben azt vállalsz be amit elbírsz tanár létedre.
Egyetemen, Főiskolán egyenesen köteleznek mindenre, rosszab, mintha önkéntes tűzoltó vagy, mert ráadásul a munkacsoport is mindig más, s rosszabb.
Komolyan mondtam, hogy 91.000Ft nettó fizetés napi 7 óráért+ ellátásért nekem megéri itthon. Ráadásul csak egy Főiskolai papírom, meg egy 5. évem van, meg egy gyenge nyelvvizsgám. :)
bagoris
69%os nyelvre, ami emelt, azt mondták gyenge, de sztem csak osztanak, hogy tolodjak a témára.
bagoris
Hoffmen, az utolsó szál krétát meg a szádba tömöm, hogy legyél képes feldolgozni, mit beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.