A magyar fogyasztók összesen 76,5 milliárd forinttal tartoznak 60 napon túl az áram-, a gáz- és a távhőszolgáltatóknak a tavaly novemberi adatok szerint - közölte a Magyar Energia Hivatal (MEH)....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
gabrella!
Teljes mértékben igazad van!
DE!! aki 15 ezret nem tud fizetni a villanyra, nem tud + 10 ezret a közös költségre, a fűtésre, a vízre és egyáltalán SEMMIRE sem fizetni!!!
76,5 milliárd igazán nem kevés tartozás! Tudom! az összes szolgáltató állam az államban! Azért a végtelenségig mégsem lehet mindent ingyen!!! És igen! különösen a gyerekeknek enni kell! Azaz kellene, de sok-sok ezer családnak nincs miből! Más most ha nincs villanyod vagy gázod egy panelben, nem tudsz főzni sem. Csak hogy a nem tudom hányadik havi tartozás után már nem is érdekli a családokat hogy fizetik ki. Persze nem kevesen boldogan feladnák a csekkeket ha lenne miből. A nagyobbik baj ha nem a legnagyobb, hogy túl sokan vannak, akik egész egyszerűen nem hajlandóak fizetni!!! úgy sem rakhatnak ki a lakásból felkiáltással! És van akiket nem is mernek!!! Mert vagy öngyilkossággal, vagy fegyverrel fenyegetődznek.
Szóval sem az állam sem meg a szolgáltatók nem tudják melyik ujjukat harapják meg!
Igen nehéz kiszűrni ki az aki tényleg nem tud ha megfeszül sem, vagy egész egyszerűen "elvből" nem hajlandó fizetni!
gabrella
@csa-csa: Ez a huszonvalahány évi rablókapitalizmusnak köszönhető. Azért az embernek a legjobb és legegyszerűbb becsületesen élni és dolgozni.
De ha nem tud dolgozni az összes többi nem sikerül.
palika
Van egy javaslatom, mindenkinek engedjék el a tartozást és ennyi...ha ez nem tetszik, húzzanak el az országból az összes külfőldi befektető, csaló gazember, igyis-úgyis államositva lesz...
orogordog
@palika: Nekem meg mivel nem tartozok adjanak egy átlógott vissza, ha másnak elengedik a tartozást!!!
entero
@csa-csa: "Azért a végtelenségig mégsem lehet mindent ingyen!!!" Egyetértek. A gyerekeket sajnálom akik nem tehetnek semmiről.
entero
@palika: A mosoly jelet lehagytad...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.