Szakértők szerint óriásit hibázott tegnapi rádió interjújában Orbán Viktor. Bebizonyította ugyanis, hogy nem tudja értelmezni az Alkotmánybíróság kötelező regisztrációval kapcsolatos döntését és nem ismeri a választási szabályokat. A miniszterelnök azt mondta: a regisztráció eltörlése miatt 300-400 ezer külföldön élő szavazó esik el választójogától. A külföldön élő magyarok 2004 óta külképviseleteken adhatják le voksaikat, a határon túliak kötelező regisztrációját pedig helyben hagyta az Alkotmánybíróság.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye!!! Azt hagyjátok!!!
coni
Azt pontosan tudta, hogy az IMF nem akar államosítani minket, mégis megpróbálta 200 millióért elhitetni az egyszerűbb emberekkel
Még mindig nagy tömegek nem értik, hogy mire lett volna jó a regisztráció, azoknak üzeni ezt a hazugságot.
Bolond, de nem ennyire.
P-Márta
Ez az Orbán egy kekk, ki, ha ő nem pasas, polihisztornak hiszi magát, de még a jó közepes értelmestől is messze van az össze-vissza dumájával. Csűri-csavarja a hibáit, aztán még rárak 1-et, kettőt... Az esze lenne annyi, mint amekkora egoizmusa van!
sóher
Ő csak azt érti amit maga kitalál ? esze csak a hatalommig ér!
kukac50
A külföldiek eddig is szavazhattak a nagykövetségeken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.