„Ez a harc lesz a végső” – énekelheti Bajnai Gordon csapata a jövő heti LMP-kongresszus előtt, mivel most talán utoljára van lehetőség arra, hogy az ökopárt beálljon az Együtt 2014 ernyője alá. A sokak által várt pártszakadás ezúttal is elmaradhat, de biztosan nagy viták lesznek a követendő irányvonalat illetően.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Nem gondolom, hogy Bajnaiéknak énekelni kellene, nincs is rá okuk. Természetesen, ezzel nem akarom minősíteni a LMP - t, hiszen járja a maga útját.
A cikk írójának csak annyit. Ha én meghívom a szomszéd házaspárt egy beszélgetésre, és ezért vitába keverednek egymással, majd úgy néz ki, hogy el is válnak, abba a házasságba bele lehet sz... ni. De én, azért még nem fogok énekelni.
Dr.luigilongo60
Csupán a mai napon ez legalább a tizedik cikk, ami Bajnaival foglalkozik és megpróbálja minél feketébbnek lefesteni.

Akkor most kik is folytatnak itt gyűlöletkampányt?

Az ember esze megáll a jobboldal cinikus pofátlanságától.

Teflonarcúak társasága.
Dr. Felipe
Az "egy a tábor egy a zászló" szalámi technika csak a fideSS sajátossága. Az együtt2014 senkit nem kényszerít az ernyője alá de tárt karokkal várja azokat akik úgy gondolják hogy el kell zavarni a félázsiaiakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.