Emlékszünk még mi ment kormányzati részről amikor a fiúk (Tündérkirályfi vezényletével) lenyúlták a MANYUP megtakarításainkat? Eltőzsdézett pénz, életveszélyes rendszer, veszélyben a nyugdíjunk stb. No ez már akkor sem volt igaz (bár az kétségtelen, hogy néhány pénztár valóban nem teljesített fényesen). Most pedig véglegesen bebizonyosodott: jól döntöttek azok, akik nem dőltek be a kormányzati zsarolás-blöffnek: köszönték szépen, maradtak magánnyugdíj-pénztári tagok. A talpon maradt nyolc pénztár ugyanis kivétel nélkül szép hozamot produkált 2012-ben. A pénztárak túlteljesítették a bankok hozamát is. (a számokat ld. lentebb).

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mikor az ember odaadja a pénzét, még ha a kormánynak is, pláne ha az a kormány ilyen hazug és a jogot sárba tipró, akkor a minimum az, hogy valamilyen szerződést ír erről. A Manyup pénzek átadásakor semmiféle szerződés nem köttetett, így fordulhat most elő, hogy a hazug kormány semmibe veszi akkori ígéreteit, amivel a mafla népet átverte és a magánnyugdíj megtakarításokat bezsebelte. A legfelháborítóbb az egész eljárásban az volt, hogy aki maradni akart, annak kellett ezt bejelenteni, aki odaadta a pénzét, annak pedig kussolni kellett, így vették el tőle automatikusan.
coni
Az, hogy a kormány 3millió emberből 2.900.000 embert át tudott verni az az itthoni viszonyokról nagyon sokat elárul. Ráadásul, ha mind a 3millió összefogott volna egy nyilvánvalóan törvénytelen fosztogatás ellen, a kormány nem tudott volna mit tenni, kénytelen lett volna azzal foglalkozni, hogy a gazdaságot élénkítse és ne az emberek tartalékait élje fel.
sport50
na ezt most miért nem teszi közzé a selmeczi a tv-ben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.