Vásárosnaményban tartott sajtótájékoztatót Orbán Viktor: az elmúlt két év az özönvízszerű változtatásokról szólt, 2013-ban már ennek meglesz a gyümölcse is. Ragaszkodnak az 1 millió új munkahelyhez, figyelik a rezsicsökkentést, az e-útdíjjal nem lesz újabb kabaré, pályázat helyett inkább megcsináljuk magunk. A pénztárgépek bekötéséből származó bevételekről sem mond le a kormány.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laslow
Javítson ki valaki,ha rosszul emlékeznék!O.V.hatalomra kerülésekor ígérte az 1 millió munkahely megteremtését,1-2 éven belül!Most már,tíz éven belüli intervallumról szajkózik!Csak az elmúlt évben több tucat,nagyobb cég bocsátotta el a dolgozóit(nem beszélve a kisvállalkozásokról),ezer számra,ehhez képest a kecskeméti merci-gyárban(beszállítókkal,stb.együtt),alig 1200 munkahely alakult!Szerintem, a felcsúti stadion építésén sem dolgoznak 200-nál többen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.