Szabad vállalkozási zónák jönnek létre Magyarországon - jelentette be Orbán Viktor és Czomba Sándor. A fejlesztési, beruházási, adópolitikai, foglalkoztatáspolitikai kedvezményeket a térség szereplői egy csomag keretében tudják majd kezelni. A miniszterelnök szerint nem kedvező az európai gazdasági helyzet, de ez nem ok arra, hogy feladjuk a céljainkat. Egymillió új munkahelyet létre kell hozni tíz év alatt, akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből - mondta Orbán. Fontos cél szerinte az, hogy segély helyett munkát adjanak, valamint hogy segélyből ne lehessen több pénzhez jutni, mint munkából.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Basszus, az egyik a min.elnöki székbe pottyant...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
@Eperke: Engedd meg, hogy a két utolsó mondathoz, had fűzzel egy egy gondolatot.
" a közmunka nem munka, de igen, csak megfelelő módon kell a lehetőséget használni és megfizetni. Csak egy péld: egy üzemben a karbantartó szakemberek nem végeznek termelő tevékenységet, de munkájuk nélkül az üzem nem lenne képes termelni.

"mi a jófenét lehetne csinálni???" A mindenkori kormányoknak hagyni kellene, hogy munkahelyek teremtődjenek. Tudni kell, hogy a kormányok és a milliomosok nem képessek munkahely teremtésre, (ezt egy amarikai milliárdos mondta) csak a feltételek biztosítására, munkahelyet teremteni csak a fogyasztók képessek.
Sííva
Csak a címet olvastam és arra reagálok! Szerintem egyáltalán ne potyogjanak cigánygyerekek az égből, mert már így is milliószor több van mint amit elviselhetőnek tartok!
kkalman
@Eperke: @Csizmás Kond: Ha nálunk is ilyenek lennének a börtönviszonyok, biztos kevesebb lenne a bűnöző.
natgeotv.com/hu/oroszorszag-legkemenyebb-bortonei/videok/fekete-delfin
no mercy
@sóher: Nem semmi, honnan tudod hogy vannak törpék a kertemben? Látnok vagy? Akkor kijavítanálak, csak lemostam őket, nem nyaltam egyiket sem még...:-))
orogordog
no mercy
no mercy @coni:
Nem tudom neked kik az ismerőseid, de nagyon unalmas már ez a cigányozás. Orbán nem az, persze kutakodj ha nem hiszed el.

Hát akkor milyen származék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.