Pósán László, a Fidesz szakpolitikusa az MTI-nek reagálva hiteltelennek nevezte "ezt a nagy beharangozást", mert szerinte Bajnai Gordon kormányzása alatt még a látszatra sem adtak, oktatáspolitika összességében nem is létezett, az intézmények magukra voltak hagyva. Az akkori kabinet - folytatta - nagyságrendileg százmilliárd forintot vont ki az oktatásügyből, ami iskolabezárásokhoz vezetett. Ismertetése szerint körülbelül háromezer iskolát érintettek az összevonások, illetve a bezárások, amelyek miatt sok pedagógust is elküldtek. Aki pedig maradt, annak azzal kellett szembesülnie, hogy megszűnt a 13. havi bére és a továbbképzési támogatása is. Pósán László a problémák között említette továbbá, hogy munkaerő-piaci érték nélküli végzettséggel kerültek ki - és ennek hatásaként kerülnek ki még mind a mai napig - hallgatók a felsőoktatásból.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A Fidesz a reklámokból akar "kormányozni"!!
"Igyál még egyet, és fogd rá a nyuszira"!!
kukac50
Érdekes akkor mikor Bajnai volt hatalmon nem tüntettek a diákok.
amaramaistanna
A HAZUGSÁG KORMÁNYA ,fityisz-kdnp (a kis betű nem véletlen)halgasson!Nem kérünk a fityisz idióta rágalomhadjáratából.Ennyi energiával,valami normálisat is lehetett volna tenni.Ja,persze nem volt kivel.Nagyot akart a szarka ,nem bírta a farka.Az eltelt időszak nagyon szarkásra sikeredett.Már csak meg kell keresnünk az eltüntetett "dolgokat".Nyugdíjpénztár,Alkotmány,jogrend,...stb.stb...
miazavalami
Szombaton azért is megnézem bajnait! Amit a fidesz összehazudik vele kapcsolatban... Nem babás! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.