Minden eddiginél több, 336 700 adóvégrehajtás van jelenleg folyamatban, amelynek révén 873,3 milliárd forint beszedését célozta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A végrehajtások száma 2,5 százalékkal, az érintett adótartozás pedig 14,8 százalékkal több, mint egy évvel korábban volt - tájékoztat a feketelista.hu.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@marlin: cégek felélték a tartalékaikat, a járulékokat sem tudják fizetni lassan a kisebbek. ennek következménye a végrehajtás. a dolgozók az utcára kerülnek (1 millió új munkahely?) és minden cég magával ránt még egy párat. és ezek a végrehajtások, még csak azok, amik, tavaly év elején, év közepén indultak. mi lesz, ha borul a bili, mert a gazdaság még akkor sem fog beindulni, ha matolcsy hisz benne?
a baj az, hogy a tapsikolók, nem értik meg, hogy ha beismerik és elfogadják később azt, hogy a fidesz mégis elrontotta, akkor már mindegy lesz. igaz már most is az. akik ellen már elindult az eljárás, azoknak, nem lesz honnan pénze, aki teheti megszakítja velük a kapcsolatot. ha holnap bajnai a miniszterelnöki székben ébredne, ezeken már az sem segítene. és azokon sem akiket most vagy a közeljövőben ki fognak rúgni. nincs pénz, az emberek csak a szükségesre költenek. de már arra is egyre kevesebbet. úgyhogy kalap kabát. akik magyarországon ragadnak, azoknak lesz egy kemény 10 éve.
de hát a kétharmad rájuk szavazott, és most fel kell vállalni a következményeit, akár mennyire is szarul esik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagoris
@bundi: nekem kb 5 hentes, 7 gyárüzemi és 9 egyéb barim van, akiket elbocsájtottak, mert a gyár leállt ideiglenesen, és nem is indul be újra többet. A berendezések ki, az épület lezárva.

S nekik még meglett az u. havi jövedelmük! Amúgy még mindig nem értem, miért kell annyi bírót meg politikust eltartani, amennyi egész Oroszországban nincs!
Dr.luigilongo60
Ezzel az egész történettel csupán egy nagy bajom van, hogy itt is vannak "gyevi bírók", akiktől valamilyen relytéjes oknál fogva nem hajtják ba a sok milliós tartozást, sőt sokaknak egy tollvonással elengedik.
palika
Nem kellett volna beengedni ezt a sok mocskos külföldi befektetőt, majd nyugodtabban élnénk...
Dr.luigilongo60
@palika: Végüs lehetnénk akár kőbaltás nagy magyarok is.:-)))
entero
@palika: A külföldi tőke talán az egyik legfontosabb az ország számára.
bagoris
@Dr.luigilongo60: bár csak ne így volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.