Ezerötszáz milliárd forintnyi európai uniós fejlesztési támogatást akar kifizetni idén a kormány, lendületet adva ezzel a gazdasági növekedésnek – mondta Lázár János az MTI-nek adott interjújában. Az EU-támogatások elosztását is felügyelő Miniszterelnökség vezetője közölte: az ezt irányító intézményrendszer a jövőben jelentősen átalakul, a fejlesztési ügynökségtől a tárcákhoz kerülnek a projektek. Magyarországon – ellentétben az ellenzék állításaival – 2011-ben és 2012-ben is teljesen átlátható, ellenőrzött és szabályos formában zajlott az uniós források felhasználása, jelentősen csökkentek a szabálytalanságok, amit az is jelez, hogy a hibaarány az összes ellenőrzött operatív program egyikénél sem érte el a 2 százalékot – mondta az államtitkár a közösségi pénzek eddigi felhasználásáról. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a szabálytalanul elköltött összegek aránya 2009-ben, Bajnai Gordon kormányzásának ideje alatt még 76 százalék volt, 2010-ben viszont már csak 18, tavaly előtt pedig...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Miért nem mond mindjárt 5000 milliárdot!? Az csak kerekebb, meg szebben is hangzik!
Manno István
@Dr.luigilongo60: Ha valami értelmes történik, azt már nem vagy képes felfogni!!
Rézangyal
Ígéretekkel van kitömve a padlás. Tettek beszélnek.
Dr.luigilongo60
@Manno István: Szerinted az az értelmes, mikor azoknak a pénzét költjük, akik ellen békemenetet szerveztek a fidióták és erre még büszkék is?

Azt hiszem, te nem értesz már sok mindent, csupán egy elvakult szektatagként osztod itt a nem létező eszedet.
sóher
Beteg elme !miről beszélsz 40 -év alatt nem is lehetnél a parlamentben a Szijjártóval eggyütt jól tudsz nyalni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.