Magyarországon soha többé nem fordulhat elő, hogy embereket származásuk, vallásuk miatt hátrány, megaláztatás érjen, a kormány az ország minden polgárát megvédi, és az antiszemitizmus minden formáját elítéli - írta Orbán Viktor miniszterelnök a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából kiadott nyilatkozatában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Patrióta1
És ez a "nagyfokú" védelem a magyar emberekre is vonatkozik, vagy csak a cigányokra és zsidókra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Kettős beszéd. Ha más nem lesz a Jobbikkal fog kormányt alakítani.
Patrióta1
És ez a "nagyfokú" védelem a magyar emberekre is vonatkozik, vagy csak a cigányokra és zsidókra?
tűzróka1939
És ebből az alkalomból adandóan most ünnepélyes keretek között felavatja a Szálasi téren Horthy Miklós lovasszobrát . Délután a parlamentben kitüntetéseket ad át az antiszemitizmus ellen küzdő embereknek . Többek között : bayer zsolt, vona gábor valamint a magyar gárda van a kitüntetettek közt .
Patrióta1
@tűzróka1939: A zsidó gárdát kihagytad!
alfás
mi a különbség a cserkész,és a zsidó közt?
(a cserkész hazajön a táborból)
tűzróka1939
@Patrióta1: Ja igen ! Csak egy a baj ezzel a zsidózással . Én nem vagyok sem fasiszta sem zsidó sem cigány ! De egyformán gyűlölöm a gazembereket fajra nemre való tekintet nélkül . Útálom a fasisztákat és a komcsikat is .
Patrióta1
@tűzróka1939: És ha valaki kimondja ez a két szót, hogy cigány, vagy zsidó, az már fasisztának számít szerinted?
tűzróka1939
@gabrella: Nem azt írtam ,hogy mindenkit gyűlölök hanem azt , hogy a "gazembereket" . Azért nem mindenki nazi és komcsi :) Vannak rajtuk kívül mások is . TUDTOMMAL .
tűzróka1939
@tűzróka1939: Külön vannak felsorolva !!! Nem a szóval van a baj . A fajgyűlölettel .Zsidó az zsidó . Cigány az cigány . Magyar az magyar . Ha egy népcsoportot vagy nemzetet a nevén nevezzük az még nem rasszizmus . Jól néznék ki ha nekem 1 zsidó azt mondja, hogy magyar és én ezért agyoncsapnám .
marlin
Ddouble speech bubble!!
Vagy csak simán a skizofrén állapota??
Talán a Bayer barátjának és párttársának is elmondhatná az Orr bán hogy
"Magyarországon soha többé nem fordulhat elő, hogy embereket származásuk, vallásuk miatt hátrány, megaláztatás érjen, a kormány az ország minden polgárát megvédi, és az antiszemitizmus minden formáját elítéli"
Vagy fél a következményektől??
Hellcat
És miközben annyira véded a fajtádat te mocskos cigány, aközben ők megkéselik meg kirabolják a magyart, az élősködésről nem is beszélve...
kedwes
Nem győzöm hangoztatni!
Nem vagyok antiszemita, rasszista, xenofób. Csak!
Azokat utálom, akik engem annak tartanak.
Miközben magukat:
Különben, különlegesnek és kiválasztottnak tartják!
overdose1
Miért nem szólaltál fel a Göngyösi ügynél? meg a futbal hullugánjaid ellen? érdekes balesett?
varirmag
""a kormány az ország minden polgárát megvédi, és az antiszemitizmus minden formáját elítéli ""

Valóban ?? Akkor miért van életben a pozitív diszkrimináció ???
almalibre
Menő zsidók rólunk:
"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket." (Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)

Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta:
"Önök magyarok, kelet Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."
almalibre
"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)
almalibre
2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"
varirmag
@almalibre: És még csodálkoznak, miért is nem szeretik öket !!!
DR Eric CARTMEN
Érdekes!! Ez a püffedt pávatáncos lapított mint sz@r a fűben, mikor a puszipajtása--bayerzsóti cigányállatozott !!! KÉPMUTATÓ SUNYI HAZUG!!!
kkalman
Az most mellékes, hogy tele a háti-putim ezzel a holokauszttal. Bocsánatot kértünk, körbe nyálaztuk az érintetteket, kárpótlást is kaptak, kapnak, rendesen. De...!
Az ENSZ emléknappá nyilvánította január 27-t, ilyenkor az ország legfőbb közjogi méltóságának illik beszédet mondani. Ugye, Áder Úr?! Legalábbis egy normális országban. Csak hát mi nem vagyunk normális ország. Nálunk a ketteske mond beszédet, mert egyeske talán ott sincs az ünnepségen, és a beszéd hagy kívánnivalót maga után. Bele lehet kötni. Akkor meg nagyon is, ha csak az elmúlt fél év orbáni és kormányzati közleményeit végig olvassa az ember e témakörben.
De elég csak ez a beszéd is, hogy az ember se köpni, se nyelni ne tudjon.
Különösen a következők verheti ki a biztosítékot néhány embernél: "Megvédjük az ország minden polgárát, és ebben nem ismerünk kompromisszumot."
Kik védenek meg kiket?
Eddig, akiket megvédtek, rendvédelmiek, korhatár előtti nyugdíjasok, rokkantak... és itt folytathatja mindenki a felsorolást kedve szerint, mind tudnának mesélni az orbáni védelem antihumánus voltáról.
Ezek után mit lehetne várni a faji vallási megkülönböztetésben részesülők megvédése okán? Vagy őket már annyira védi, hogy inkább a magyarokba rúg kettőt, csakhogy a két védett etnikumnak kedvezzen?
bakegya
@tűzróka1939: itt már a történések túlhaladták azt az állapotot,amiről te is és sokan mások is hasonló módon vélekednek.
A moslék az nem igazán kell senkinek,ha csak nem a túlélését szolgálja!-itt tartunk.
Egész falvakat bont már mementóvá a nyomor.Ott mindkét oldal már csak a túlélésért fosztogatja egymás javait,nem csak anyagi,testi és lelki értelemben is,de a szabadságharcos valahogy másfele kapálódzik,és csak felelősséget hárít!-a távoltartás jogán mossa kezeit.Ezt teszi és teheti mert szerinte megérdemli.
lenhardtibolya
@Patrióta1: Teljesen egyetértek Önnel, hiszen lassacskán már az lesz a kérdés, hogy mi, magyarok védelmet kapjunk az innen-onnan betelepültekkel szemben. Jó volna, ha ezt is megoldanák végre a döntéshozók, és elítélnék az antimagyarizmus minden formáját!
feri57
A kormány kijelentése,hogy megvédi minden polgárát fos!!!
Amikor Magyarországon Náci Fasiszta Emléknapot rendeznek engedéllyel, Avatnak náci fasisztákat a szomszéd ország fasisztái itt tehetnek eskü tételt is Mert fasiszta országgá válunk rendesen.
halvadász
Én nem azt nézem mit mond hanem azt, hogy mit TESZ ugye Ő hívta fel a figyelmét erre mindenkinek.Nahát.
mátmar
Orbán már megint hazudik. Amikor kellett volna soha nem nyilatkozott. Lapult mint az a bizonyos a fűben.Ő csak a gazdagokat védi, a szegény réteg meg dobja fel a bakancsát!
nyugger68
Szólásszabadság van,mindenki azt ítél el,amit akar. Én a 66 éve tartó magyarországi zsidó hatalombitorlást ítélem el,ugyanis minden bajunk okozója ez az "Apróság".
gabrella
Nekem is tele van a nem lévő tököm is ezzel a zsidó védelemmel. Meg tudják ők magukat védeni, mi magyarok vagyunk már az országunkban akiket meg kell védeni.
coni
Ellentmondásos a testbeszéde. Ne azt figyeljük amit mond, hanem amit tesz.
És a választás közeledtével csak nő a kontraszt.
tűzróka1939
@almalibre: Fenti hozzászólásomra utalva , hogy nem szeretem a gazembereket bármelyik faj tagja legyen . Az ilyen nyilatkozatok tevő(mint amelyeket említesz) embereket azonnal börtönbe zárnám . Azért mert zsidó ugyan olyan mocsok ember mint egy fasiszta . Az idézett nyilatkozatokból ítélve nyugodtan lehet őket fasisztának nevezni . Lám,lám a nagy jézus imádó nemzet is kitermeli a maga szemetét .
tivoli
Nekem mindegy lenne, minthogy eddig is az volt, hogy valaki zsidó-e, cigány-e, betelepült-e, de engem vádolnak olyan dolgokért, amint éppen a vádlók tesznek velem. Ha a zsidó, a cigány békén maradna, hagynám a fát is a hátamon hasogatni, de egy perc nyugtom sincs tőlük, én vagyok az üldözött faj saját hazámban. Mindkettőnek csak a javaim kellenek én meg dögöljek meg, lehetőleg idő előtt.
lajospapa
Csak idézni tudom: ne azt nézzék amit mondok,hanem amit teszek.
jancsipapa
@lajospapa:Teljesen igazad van . Persze azt is nézhetjük ,amit mondanak . --"Cigány vagyok ,ha a cigányt bántják ,zsidó vagyok ,ha a zsidót bántják "- mondta Gyurcsány. Ugyanezt mondta Orbán is . Neki sem sikerült tovább mondani ,és eljutni a magyarokig...
pesti
@tűzróka1939: A Zsidó a Cigány az nem Magyar? Van Magyar zsidó,cigány vagy
cigány, zsidó magyar?!
pesti
@Hellcat: A te fajtád csak ennyit tud? Hogy nem vagy mocskos ,mikor mosakodtál utoljára?!Ha ez a szádon jön ki akkor nagyon régen nem öblítetted ki,de ha a fejedben van akkor a belseje egy víszintes vonal !
Hellcat
@pesti: Ennyire sikerült magadra venned az élősködő cigány sértést? Hát csak sajnálni tudlak...
tűzróka1939
@pesti: Nincs külön magyar zsidó vagy cigány . Csak különböző nemzetiségek vannak egy országon belűl . Viszont állampolgárság csak egy .
Csizmás Kond
"a kormány az antiszemitizmus minden formáját elítéli"
Na de a kormányt is majdnem mindenki elítéli...akkor ki kinek a barátja ?
overdose1
Orbán ? Gyöngyösi.ill Bayernél miért kussolt?
Szauder Ági
@almalibre: Pont itt az igazság! Minden csoportban vannak marhák! (lsd. az itteni bejegyzéseket!)
pesti
@Hellcat:Ha van kit sajnálni az TE vagy.Minket Magyarokat ,olyanok mind TE DEMOKRATIKUS államok kirekesztenek maguk közül!Ez is besegíti a forint árfolyamát Eurohoz viszonyítva , már közelít a 300,00hoz EZ NEKED JÓ?!
pesti
@tűzróka1939: Ebben egyet értek veled .
Hellcat
@pesti: Ne haragudjál már meg, de mi közöm nekem a 300 forintos EUR-hoz? Idefigyeljél te agyoniskolázott...Hányszor érezted azt, hogy 4-5 cigány jön veled szemben az úton és FÉLSZ nehogy valamelyik beléd kössön vagy kiraboljon...Hányszor fordult elő veled hogy 2 cigány tüzet kért tőled és miután adtál nekik megjelent még 3 barátjuk és mikor 5en voltak akkor már majdnem összevertek...hányszor történt az meg veled, hogy elmentél a barátaiddal szórakozni és ellopta egy cigány a telefonod vagy a barátodét? Hányszor???...Mentél már végig Győrben a Kossuth utcán egyedül? Vagy Oroszlányon a Petőfi udvarban? Én nem rekesztek ki senkit mert BE SEM AKAR ILLESZKEDNI!!! És igenis engem kell sajnálni, engem aki próbálok rendesen megélni, munkát keresni és a többi, miközben a rohadt cigány csak potyogtatja a gyereket meg sorban áll a segélyért, vagy mint nemrég a Győrben lekapcsolt áfacsaló cigánycsalád 10-15 luxuskocsival furikázik fel alá és szórja a százezreket borravalónak...Ezeket véded? Azt hiszed nincsen nekem becsületes cigány ismerősöm? Hát még Ő is leköpi és letagadja az ilyen fajtát! Nem gondolod hogy a cigány szó nem véletlenül lett negatív jelző? Tenni is kell ám azért...Nem tudom mi bajod van neked, meg hogy sikerült összepárosítanod a "fajtámat" az Euró árfolyammal, de kicsit nézzél magadba és gondolkodj el aztán hátha össze tudsz hozni valami rendes választ is...
miazero
@Hellcat: Ilyet már írt valaki és botrány lett belőle. Pedig milyen igaz.
kukac50
Nem ez látszik a hozzáállásukból.
pesti
@Hellcat: Ott kezdem,hogy ha az Euro árfojamhoz nincs semmi közöd,akkor szerencsés vagy.Akiknek van valami közük hozzá,azok többnyire nem tudták a felvett kđlcsönüket vissza fizetni,és nem a saját hibájukbol,de az okoskodó, Tündérmesélö, diletáns gazdasági politikájának köszönhetik.Ami a cigányokat illeti ,úgy ahogy megírtad igen is vannak becsületes cigányok akikkel én is kapcsolatban vagyok,,és vannak gazemberek közöttük,ugyanúgy mind a nemcigányok között/ ezeket kell nyakon csípni és exemplárisan megbüntetni/.Ezért nem lehet öket egy kalap alá tenni!Én sohasem dicsekedtem azzal,hogy agyoniskolázott vagyok, de jól esett ezt töled olvasni!
Hellcat
@pesti: Szerintem mi ugyan azon a véleményen vagyunk csak valami félreértés történt.
kandur
Beszari mindig kussol mikor fek kellen szólalni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.