A minimálbér kétszeresénél magasabb közmunkabérért dolgozó közmunkások nem kérhetnek nyaralási támogatást az Üdülési Alapítvány pályázatán. Az alacsony jövedelmű szerencsések viszont teniszpályát bérelhetnek, lovaglóleckéket vehetnek, horgászhatnak, vízisízhetnek, szaunázhatnak, aquaparkozhatnak, élményfürdözhetnek, gyógyüdülhetnek, sőt, akár Grill-és Sörfesztiválon, vagy Bioétel- és Borfesztiválon is lazulhatnak állami támogatással. A program célja, hogy az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók, valamint a pályázóval közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint gyermekei üdülési, pihenési, rekreációs terveit támogassa. Ám a nagyszerű lehetőségnek van két kisebb, és pár nagyobb szépséghibája.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Azt látom, hogy a kormány háza táján nagy a szellemi és morális sötétség, de ezt a mélységet azért nem feltételeztem. Katasztrófa!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Pilóta: De hogy miért vagyok én ezen a cinizmuson meglepődve? Csak így hétfőn ebéd után?:))
human
Aki azt mondja, hogy a létminimum alatti keresetből utazgatásra félre lehet tenni, az valószínűleg életében még nem látott átlagmagyart.
A fizetésből nem csak élelmiszerre és rezsire kell költeni. Mindig van váratlan esemény. Betegség, beázik a tető, helyközi közlekedés a hivatali ügyek intézéséhez stb.
gabrella
@Feraj49: Na meg az alapítványok is mekkora pénzeket lenyúlnak adómentesen és közben arra használják,hogy saját céljaikat elégítsék ki vele - főként.
kkalman
@Kutyafüle: Tényleg, miért vagy meglepődve ezen a cinizmuson?
Én már nem tudok meglepődni fityiszéken. Mindig megpróbálnak meglepetést okozni, de annyi nincs bennük, hogy ez sikerüljön nekik.
kukac50
A hűje anyjukat miket ki nem ad az a pihent agyuk,akkor amikor kenyérre is alig telik a közmunkásoknak. Nem volt egy normális aki mondta volna,hogy élelem kellene,nem golfpálya és teniszpálya. Fejlődőképesek a kormányba csak hátrafelé!
Kutyafüle
@kkalman: Igazad van. Már meglepetés nélkül tudomásul vesszük a baromság a köbön című társasjátékot. Egyik agyamentnek sem jut eszébe, hogy ha a közmunkásnak fáj a tenisz könyöke, vagy a tenisz dereka, kaphatna rá gyógyszert, ne adj úristen beutalót egy gyógyfürdőbe, ez lenne egy nyaralás. Másfajta nyaralásról nem is álmodhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.