A Friends of Hungary egy nagyon fura jelenség, az alapítványt sebtiben, tavaly novemberben hozta létre a kormány azzal a céllal, hogy Magyarországot hirdesse a külföld számára, a költségére pedig a nemzeti fejlesztési miniszternek kellett gyakorlatilag két nap alatt 15 millió dollárt befizetnie - írja a Cink.hu.

Az alapítvány körül azonban furcsa dolgok történnek.Először is a több, mint három milliárd forintnyi összeget átcsoportosították a Miniszterelnökséghez, ami 2062-ig az alapítványt felügyeli. Az évente előírt, de nem megszabott összegű, az alapítványnak szánt kormányzati adományt, 612 millió forintot ugyancsak a Miniszterelnökség kapott.

Azt nem lehet tudni, hogy az USA-ban bejegyzett alapítvány mögött ki áll, a Facebookjukat az Új Társadalom Alapítvány szerkeszti, aminek többek között Semjén Zsolt is tagja. Aki Magyarország miniszterelnök-helyettese is.

Következtetés és a nagy kérdés a Cink.hu oldalán >>>

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na a fideSS sikertörténet folytatódik. Az alapítványon keresztül szépen elcsordogál az a kis 3 milliárdocska.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
és igen eltünt 780 millió alig egy hónap alatt.
"A Friends of Hungaryról mindössze annyit lehet tudni, hogy a kormány tavaly év végén 3,88 milliárd forintot adott nekik a 2012-es költségvetésből, pontosabban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt keretéből, ám ennek nagyobbik része, 3,1 milliárd forint átvándorolt a Miniszterelnökséghez, és ezzel az alapítvány vagyona lenullázódott."
kíváncsi lennék hány ember és mire költhette ezt a pénzt. vagy ez nem közérdekű adat?
gabrella
Ennek egy szépséghibája van: ha a szocik vagy Gyurcsányék kerülnek hatalomra, szépen elsímitják az ügyet, mert őket sem számoltatta el a Fidesz.
P-Márta
@gabrella: Ettől még mi, emberek, elvárjuk, hogy ELSZÁMOLJANAK mindazzal a SOK MILLIÁRDDAL, amit a tudtunk nélkül, a 2/3-ra hivatkozással önkényuralommal szórnak, osztogatnak és fosztogatnak a pénzünkből.
P-Márta
A soha meg nem jelentetett, de számukra létező programból ezek az elrablások nem teljes mértékben derülhet ki, de a magánnyugdíjpénztári vagyon bekebelezése az még hatalmon sem lévőkként tervbe vették:
www.facebook.com/photo.php?fbid=319558038162110&set=a.280750868709494.68168.278219632295951&type=1&theater
human
Mivel a többség már nem áll mögöttük, ezért az erő politikáját folytatják. Ehhez meg nagyon sok pénz kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.