Egy hónap alatt kellett újraírni a tankönyveket, és még nem tudni, szeptemberre eljutnak-e az iskolákba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
aranyos, amikor így kell újraírni évről évre mindent.
kissé emlékeztet az 1984-re.
nemkati
@bundi: És még a tankönyvkiadó nevét is, "Az vállalat új neve Nemzedékek Tudása Tanköyvkiadó lesz. A változtatást egy jogszabály írja elő, a jövőben ugyanis a "nemzeti" és "állami" nevet nem használhatják azok a cégek, amelyek nincsenek tartós állami tulajdonban." Sokatmondó, ahogy egyes szavakat, kifejezéseket, fogalmakat, és még sokminden mást is kisajátít a Fidesz. Nem most kezdte, ez már évek óta bevett szokásuk. Ez az új elnevezés megmosolyogtató, és akkor még finom voltam. De érthető, hiszen a "nemzeti" jelző másra van fenntartva, elsősorban arra, amit a Fidesz magáénak tekint. A fogalom egyébként mára kiüresedett, és nem a magukat "nemzeti" érzelműnek vallók fogják egyszer újra tartalommal és őszinte érzéssel megtölteni.

Kíváncsi leszek, mik azok a változások az irodalom és a történelem könyvekben, amiket nemzeti kormányunk fontosnak tart. Na meg hogy az erkölcstan könyvben mik lesznek. Az az egy biztos, hogy a jövő nemzedéke nem lesz lúdtalpas, hájas és ostoba. Már ezért megérte!
gödörben
a felzárkóztatandó réteg színvonalához igazítás gyorsan megy, kevés időráfordítással megoldható, de a "munka ára minőségi lesz".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.