Az IMF-fel folytaott tárgyalásokról szólva azt mondta, Magyarország pénzügyi védőhálót kért, rugalmas hitelt, amelyet Lengyelország is megkapott, de az IMF ezt nem akarta. Orbán szerint uyganakkor még nincs vége a tárgyalásoknak, mert "az idő Magyarország mellett áll", egyre jobbak a mutatóink. "Holló a hollónak nem vájja ki a szemét" , mert az IMF egy dologra koncentrál, hogy a bankadót eltöröljük és az embereket adóztassuk meg - mondta. Szerinte ez azért van, mert az IMF is egy bank, de kicsi esély van, hogy zöld ágra vergődjünk egymással. Siker, hogy hazatért Moszkvából. "Az első siker az, hogy nem csak kimentünk, hanem hogy haza is jöttünk" - mondta Orbán a Putyinnal való találkozásról. Mint mondta, "mély barátsággal" fogadták őket Moszkvában, és úgy látja, hogy Magyarországot tisztelik és becsülik Oroszországban, és jó okunk van azt mondani, hogy orosz kultúra nélkül nincs európai kultúra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
"Az első siker az, hogy nem csak kimentünk, hanem hogy haza is jöttünk"...miért,félt valamitől?
bakegya
Joggal félhetett,pl attól hogy elüti egy moszkvics,de azon se csodálkozhatott volna, ha a volt kommunisták várták volna a reptéren hálahimnusszal a kipaterolásuk emlékére.Amit nemrég Brüsszelben is elsütött-egyedül tette és haj de nehéz volt!
Ettől kezdve mégiscsak "VIDÁM BARAK LESZÜNK"!-VICKTOR AMIT ODACSINÁLT,MOST VISSZACSINÁLTA!-
moszkvatér
Ez a mondás konkrétan így folytatódik . Holló hollónak nem vájja ki a szemét,
tolvaj tolvajának megbocsájt az ég .
A hét mesterlövész 1960 . 1 oszkár ( valahol 1 h 50 min -él hangzik el )
sport50
azt miért nem mondta,hogy a világpiacon is csökkent az energia ára,tehát nem ő tett jót,csak megint úgy adja be a népnek!!!semmit nem mondott,putyinnal való találkozásáról,igaz ahogy hallom 15perc volt !!!a gázvezetéket meg ő ellenezte legjobban,gyurcsányt mindennek elmondta akkor,most mégis csak kell???megint ez a hazudozás!!!
kandur
Nem is egy azászló a lóvé is egy helyre megy majd osztoztok -Simicska cégei közbeszerzés ? hány milliárd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.