A kormány eddigi politikája valóban sok szavazót eltántorított, de arra alkalmas volt, hogy az elkötelezett szavazóinak többségét megtartsa. Ebben az értelemben kulcskérdés a következetesség: azzal, hogy a Fidesz kommunikációs narratívájában, valóságmagyarázataiban egy tapodtat sem engedett, megadta az esélyt ezeknek a szavazóknak arra, hogy legyen egy sziklaszilárd kapaszkodójuk. A »nincs megszorítás – nincs tandíj – gazdasági siker van – szabadságharc van – újjászervezés van« típusú kommunikáció kétségtelenül nem bontja ki az igazság minden részletét, de azok számára, akik elfogadják, hisznek benne, stabil és barátságos otthont ad. A Fidesz 1,5-2 milliós tábora láthatóan azonosul ezzel a képpel, vagy ha nem is érzi minden elemében valósnak, a célokat támogatja, s legfeljebb a kivitelezést bírálja.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
csak tudnám egyeseket miért is neveznek véglénynek.
@Manno István: fogadjunk, hogy téged is annak tartanak sokan?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajduferenc52
a fideszes gondozotra gondolok mert mind a két táborba van belőle elég
silber13
@human: És volt némi sikerélményed, vagy a reményteleség az osztályrészed? :-)
QQríkú
Nyugi, valóban Orbán vezet!
Miért?
Mert a szagszervezeteket megvette, a lakosokat megosztotta.
Megcsinálta a jobbikat, az elempét, Gyurcsival megosztotta a szocikat tehát itt állunk a választások előtt és csak a fidesznek van szavazó bázisa!
Törölt felhasználó
@Manno István: Te egy skizofrén vagy azzal amit csinálsz, 1 miért nem a sajátjaid között csinálod ezt, kettő mit vársz attól, hogy ezeket ide írogatod. Szerinted mi történne egy eltévedt roma gyerekkel aki véletlen egy skinhead gyűlésre menne.. Folytassam még a hasonlatokat. Itt mindenki érti, hogy más véleményen vagy, de most mit vársz ettől amit itt csinálsz, főleg hogy értelmes érveket nem nagyon hallani tőled. Vagy a proxy szerveren a munkaheléyeden csak a propeller jön be és a kurucz tiltva van vagy mi van veled?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.