Jöjj, hölgyem, jöjj és vetkőzz le velem, vágy kínoz, mikor nem szeretkezem. S mint harcos, ha ellenségre talál: lándzsám megfájdul, mert nem döf, csak áll. Nem csak a tűzforró, erotikus munkakörnyezet kialakításának, de alighanem a politikusi Darwin-díjnak is nyertese lehet az a csepeli pártvezér, aki – többek között – a fenti sorokat is küldte munkaidejében az egyik beosztottjának. Miután ugyanis jutalom és prémiumok formájában 37 millió forintot vett fel az önkormányzat vagyonkezelő cégénél, az MSZP frakcióvezetőjeként éppen ő követelte azt, hogy hozzák nyilvánosságra a politikusi jutalmakat és prémiumokat. Az önkormányzat megtette amit kért: kiderült, hogy a párttársai közül is ő vette fel a legtöbb pénzt - írja a Csepel.info.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"37 millió forint jutalmat és prémiumot kapott Szenteczky János a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. alkalmazottjaként majd vezérigazgatójaként, miközben munkaidejében szexuális ajánlatokkal, többek között a fenti idézettel is ostromolta egyik beosztottját – értesült a portál. Szenteczky János a csepeli MSZP frakcióvezetőjeként annak reményében követelte, hogy az önkormányzat ássa elő az elmúlt évek összes jutalmazását és prémium-kifizetését, mert abban bízott, hogy a kerület fideszes vezetését így tudja majd a sarokba szorítani az általa vélt milliós jutalmakkal. Azonban a közismert szólás, “bagoly mondja verébnek: nagyfejű”, most emberére akadt. Mint kiderült, a jelenlegi csepeli vezetés egy fillér jutalmat sem vett fel – szemben az előzővel, akiknél a járulékokkal együtt több mint 100 millió forintba került csak a polgármester, az alpolgármesterek valamint a politikai tanácsadók jutalmazása."
kukac50
Mondjon le! hitvány barom! Budainak lenne itt mit vizsgálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.