A Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete szerint MSZP-s kampánycélt szolgál az Éhségmenet elnevezésű akció – ezt Tilki Attila, a kormánypárt nyírségi elnöke mondta szombaton Nyíregyházán az MTI-nek, reagálva arra, hogy a térségből negyvenen indultak útra tiltakozni az elszegényedésre hivatkozva Budapestre. Hozzátette, hogy azért is álságos a szocialisták „éhségmenet” szervezése-támogatása, mert az általuk okozott gondok részbeni leküzdése után a jelenlegi kormány éppen most tudta javítani a közfoglalkoztatottak bérezését. Tilki Attila emlékeztetett arra, hogy a képzettség nélküli közmunkások bére az idén 75 500 forintra emelkedik, a végzettséggel rendelkezőké pedig 96 800 forintra. Akik pedig a közmunkások irányítását végzik, havonta 106 000 forintot kereshetnek a közmunkaprogramban. A képviselő kiemelte: az Orbán-kormány éppen a halmozottan hátrányos helyzetű Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tartott kihelyezett, vásárosnaményi ülésén jelentette be, hogy a foglalkoztatási...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Úgy gondolom, hogy ez nem mszp-és kampány, hanem a fidesz szégyene.
Ellenben a rezsicsökkentés színtiszta narancsos kampány...
Manno István
Negyvenem voltak! Köztük a főéhező Gúr Nándor, aki párnapja vett fel 36 millió költségtérítést (miért nem osztotta szét az éhezők között?) Hiteltelen banda. Gondolom az ezen portálon szereplők példaképei!!!
csikknorisz
Olvastam ennek a Tilkinek a közleményét a nyíregyházi munkaügyis bohóckodásról, csak a szokásos mszp-fidesz kabaré újabb jelenete. Ha én szerveznék ilyen éhségmenetet, biztos elhessegetném a rárepülő pártpolitikusokat, akármelyik részről. Legalábbis nemkívánatosnak minősíteném őket. Ha meg pártpolitikusok szerveznék, nem vennék részt rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.