A három Matolcsy csomag után egyes szakértők szerint jön a negyedik. Ennek oka, hogy a 2012 nyarán elkészült költségvetés bevételi oldala nem fog teljesülni. Még Orbán Viktor is fontosnak érezte azt, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, és megvédje az ez évi számokat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Az állam meghirdette az E-útdíj tendert, a vállalkozások pályáztak, az állam nyertest hirdetett, szerződni akart és a győztes visszalépett. Az államot pedig 100 milliárd forint összegű bevétel kiesés sújtja. És szokás szerint nincs felelős. Máshol legalább egy államtitkár lemond. Hiszen a kieső pénzt valahol be kell szedni. Nyilvánvaló, az apparátusban valahol akadás volt. Egy 36-52 milliárd forintos tender esetén 20 millió forint bánatpénz kikötése nevetséges. Ha mondjuk a vállalkozás 1 milliárd forintot vesztett volna akkor ha nem írja alá a szerződést akkor talán gondosabban járt volna el. Ki határozta meg a 20 milliót? A másik probléma, hogy senki nem magyarázta meg, miért nem hirdettek második helyezettet. Ha ez megtörténik, akkor vele meg lehetett volna kötni a szerződést. Itt üt vissza az a gyakorlat, hogy az államigazgatási helyeket is pártkatonákkal töltik be, ahol a politikai hűség számít és nem a tudás. Ha pedig a pártkatona csinálja az államigazgatást, bármilyen minőségben, akkor őt nem is lehet felelősségre vonni, mert ez a pártban visszaüthet.
Jó tetszik a Stop cikke végre látok normális nem pártrendelvényre írt hirbudit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.