Alapvetően más a második Orbán-kormány gazdaságpolitikája, mint amilyen az elsőé volt - mondta Járai Zsigmond lapunk évindító gazdasági konferenciáján.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"Lenne megállapodás, ha mindkét félnek fontos lenne." - de csak az IMF-nek fontos, a bankok feltőkésítése és az eltörlendő bankadók miatt! (Mert példát mutattunk a világnak.)
coni
Járai erősen jobbos, orbános és csak akkor határolódott el a fidesz gazdaságpolitikájától amikor az elkezdett rémálomszerűvé válni. Korábban Járai is védte a védhetetlent, de volt egy pont amikor rádöbbent, hogy a fidesz kudarcra ítélt gazdaság politikája őt is magával rántja ezért lelépett.
Ennek ellenére nem lepődnék meg ha ismét ő lenne az MNB elnök, mert a piacok őt valamelyes
coni
Ennek ellenére nem lepődnék meg ha ismét ő lenne az MNB elnök, mert a piacok őt valamelyest komolyabban veszik mint kis pajtásait. Valamint tudja, hogy Orbán repül nem sokáig kell kínlódnia vele. Idős ember, pici gyerek, még néhány év jól jönne neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.