Nagyon örülünk, hogy Fazekas Sándor optimista, amikor egyetlen listára, a Magosz listájára lehet szavazni az agrárkamarai "választáson". A Fidesz által Nemzeti Agrárkamarára keresztelt szervezet épp csak nemzeti és kamara nem lesz. Az ágazat országos érdekvédő szerepét nem töltheti be olyan testület, amely egyetlen listára leadott szavazatok alapján jön létre - írta a STOPhoz eljuttatott közleményében Gőgös Zoltán szocialista országgyűlési képviselő, a Mezőgazdasági bizottság alelnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Magosz már rég nem az ami volt! Jakab István is beállt a Fidesz táborába,már rég nem a földművelőket állattartókat képviseli.
Agrárkamara meg nem rendesen végzi a munkáját.
Régóta kamarai tag vagyok, kezdetek óta, 2012 márciusban befizettem a tagdíjat 8 ezer forintot, októberben újra regisztrálni kellett megtettem,be fizettem az 5000 forintot.
Karácsonyra kaptam egy képes lapot,tudták,hogy létezem,január végén küldtek egy levelet,hogy nem szavazhatok mert a kereszt ellenőrzéseken nem találták a nevem.
Ez is csak egy ürügy az újabb adózásra. Ha nem találják a nevem akkor küldjék vissza a 13000 forintomat,és hagyjanak ki a kamarai tagságból.
Vagy végezzék rendesen a könyveléseket..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.