Van, aki még mindig nem hiszi, de van aki szerint tuti biztos, hogy Matolcsy György jegybankelnök lesz. Tizenkét piaci elemzőt, vezetőt kérdeztünk a gazdaságpolitika legizgalmasabb ügyeiről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Teljesen mindegy ki lesz az MNB elnök, mivel minden gazdasági döntést Orbán hoz meg. Ő már - időben és viszonylag szerényen - bejelentette, hogy kell neki 5Mrd Euró az MNB széfből. Nincs semmi jelentősége, hogy ki nyitja ki a széfet. De az biztos, olyan kerül az MNB székbe aki ellenkezés nélkül nyitogatja neki a széfet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Tekla: A város lakók meg a betonon termesztenek?
totyika
Na ha ez a ferde szemű idióta lesz az elnök,nekünk vége!!! Remélem nem igaz a hir,de soha nem lehet tudni,hogy a VEZIR mit dönt!!!
DR Eric CARTMEN
Jóval kevesebb pénzt kapunk ugyanis 2014 után, mint amennyit Gyurcsány Ferenc kiharcolt a hazájának 2005-ben - akkor az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót szerezve. Orbán hazudik, mint mindig. Azért forintban sulykolja az eredményt, mert a gyenge forintárfolyam miatt a kevesebb euró, több forintnak tűnik. Másrészt azért használja az egy főre jutó támogatással kapcsolatos érvelést, mert az ország lakosságának csökkenésével értelemszerűen kedvezőbben kommunikálható adatot kap. De a lényeg változatlan: sokkal kevesebbet kaptunk, mint amit Gyurcsány Ferenc elért annak idején. Az meg egészen vicces hogy Orbán azt mondja legnagyobb eredménynek, hogy elértük a 15 százalékos minimális önrészt, ez ugyanis az elmúlt hét évben is ennyi volt. Orbán annyit ért el, hogy nem változott semmi.

Önrészben tehát nincs javulás, a pénz meg kevesebb. A többi nem más, mint porhintés, blabla.
human
@Tekla: Az IMF a gazdasági stabilitást követeli meg, a kormány terve alapján. Orbán meg osztogat a baráti cégeknek, és a jómódúaknak. Az én nézőpontom szerint az IMF a kisebb rossz.
Tekla
@szaboria1: Nem, a zárt kerteknek pont ez a lényege ,de jó módszer az is ,hogy időseknek a területét megművelni felesbe! Vidéki rokonokkal kerestetni művelhető területet. Kubában a blokád alatt az éhínség idején még a parkokat is felásták a városokban ,hogy ne haljanak éhen. Megoldás van ,csak sokan úgy gondolják ,hogy a kaja a tescoban terem a polcon, vagy termelje más én majd szerzek pénz azt megveszem. Oké csak ha kevés ember termel ,akkor megfizethetetlenül drága lesz.
Tekla
@human: A böszme meg a metszeteknek adta ugyan ezt, sőt mindenünket. Így legalább az országban marad . Persze optimális esetben nem így kéne üzemelni ,elismerem. De jelenlegi neves nagy pártok közül mindenki másnak lapátol, csak a Magyarnak nem maradjon. Szebb jövőt valóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.