Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Jóval kevesebb pénzt kapunk ugyanis 2014 után, mint amennyit Gyurcsány Ferenc kiharcolt a hazájának 2005-ben - akkor az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót szerezve. Orbán hazudik, mint mindig. Azért forintban sulykolja az eredményt, mert a gyenge forintárfolyam miatt a kevesebb euró, több forintnak tűnik. Másrészt azért használja az egy főre jutó támogatással kapcsolatos érvelést, mert az ország lakosságának csökkenésével értelemszerűen kedvezőbben kommunikálható adatot kap. De a lényeg változatlan: sokkal kevesebbet kaptunk, mint amit Gyurcsány Ferenc elért annak idején. Az meg egészen vicces hogy Orbán azt mondja legnagyobb eredménynek, hogy elértük a 15 százalékos minimális önrészt, ez ugyanis az elmúlt hét évben is ennyi volt. Orbán annyit ért el, hogy nem változott semmi.

Forrás: greczy.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

samuel
Mano István.!!!
Elöször is tartsunk tisztes távot,nem tegeződünk ,közelében sem jártam annak ahol a disznót őrzi.A tájékozatlansága nem csak nekem tűnik fel,ujabban bizonyítja,hogy szenilis és nem emlékszik lényeges dolgokra a 11: 51-es beírásábó kimaradtak a felsorolásból az alábbiak : nem tesz említést az előző Orbán királyság idején vitézkedő Varga Tamásról pedig 3 MILLIÁRD ft körűli vitézsége miatt hozta haza az Interpol, elfelejtette megemlíteni Székely Zoltán képviselő 30%-os KAC lenyulást 6 évet kapott jogerősen,Nem találta érdekesnek,hogy az ügyészségünk nem volt kiváncsi a Grippen ügyre,nem kifogásolta,hogy miért szabotálja el a 2/3-os ditatura ÜGYNÖK névsor nyilvánosságra hozást. Feltehetően nincs tudatában annak,hogy a jelenlegi kormány 2011-ben 2-2,5%al magasabb kamattal adott el deviza kötvényeket mint a 2003-2009 közötti átlag,nem szólt arról sem hogy a 2012 es hiány cél a MANYUP lenyulás miatt játszva teljesíthető,még úgy is ,hogy jelentős részét eltőzsdézte a NAGYVEZIR.Azon nem csodálkozom,hogy fogalma sincs arról,hogy a MANYUP pénzek állami kasszába irányítása 2012-ben 400 MILLIÁRD ft-al kevesebb külföldi hitelt erdményezett. Amennyiben a ÖN számaival kiszámoltam az EU történetet nem azt kellett volna írni,hogy nem tudtam kiszámolni,hanem helyesen kiszámolva rá mutatni a helyes erdményre.Egyébként az EU kifizetés azonos a részesedésben soronkint van eltérés de a mezőgazdasági többlet kiegyenlíti a kohéziós alap hiányát. Figyelmesen kövesse az elkövetkező napok eseményét ahol bebizonyítják a szeretett Miniszterelnökének,hogy milyen gátlástalanúl hazudik. ÖN egy alultájékozott elfogúlt seggnyaló. Befejezettnek tekintem a golyó váltást mert nem vagyok hajlandó szellemi párbajt vívni fegyvertelen emberrel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szjupermen
@samuel: Tetszett az írás. Szeretném a virtuális haverjaim közt jegyezni Önt. Csak a távolság, ami miatt nem barátot írtam.
outsider
@nahát: nézd meg az üzeneteid, itt a propeller oldalon fönt:

nahát Üzeneteim Kilépés

remélem nem csak fideszes szemtelenkedés ez tőled :)
samuel
@nahát: Mielőtt valótlanságot állít ,sziveskedjen tájékozódni és összehasolítani a Románok támogatási összegét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.