Az E. ON gázüzletágának megvásárlása és a magyar–orosz tárgyalások is felmerültek az azonnali kérdések között hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor elmondta: nemzeti érdek a tulajdonszerzés.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Én igazságos demokratikus Magyar köztársaságot szeretnék.
Olyant ahol a szegények 200 forint és 1000 forint közötti alamizsna helyett,kaphatnának támogatást . Nem a gazdagokat kellene tíz ezrekkel támogatni..
profon
Ha megfelelő (és mindenki számára igazságos ) törvények szabályozzák a gazdaságot akkor nincs szükség a túlzott állami szerepre ! Csak egy hatalommániás egoista akarhat mindent szinte egy személyben felügyelni !!!
Dr.luigilongo60
"Orbán Viktor elmondta: nemzeti érdek a tulajdonszerzés."

Viktorka!
Ezzel az ócska dumával tele van már a padlás.Egy nagy sudarast nemzeti érdek, Te és a haverjaid érdeke a zállami tulajdonszerzés, hogy onnan tudjátok kiszivattyúzni zavartalanul a lét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.