Bajnai vagy nem ismeri a pontos számokat, vagy pedig tudatosan nem mondott igazat, amikor kedden arról beszélt, hogy 1500 milliárd forinttal kevesebb uniós forrás jut magyar gazdaságba. Ezzel szemben Magyarország unióval szembeni költségvetési egyenlege 2014-2020 között 25 milliárd eurós pluszban lesz, ami több, mint a 2007–2013-as ciklusban, míg az egy főre jutó kifizetések összege 51 ezer forinttal nő.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az előző hitel 253 forinton volt felvéve a mostani meg 293 forinton.
A Fideszbe tudja valaki melyik a több, a 20 milliárd vagy a 25 milliárd?
Pisti271
@kukac50: Uniós támogatásról van szó, nem hitelről,
a számok persze ettől még stimmelnek.
Pisti271
Vért izzadnak, hogy valahogy magasabb számot hozzanak ki.
Hozzáveszik az agrártámogatást, ami automatikusan növekedett, mert az úniós tagságunk idejétől függött. Céltámogatás, amihez Orbánnak nincs köze.
Amiről most szó van, az a felzárkóztatási támogatás, amiből kevesebbet kaptunk,
de ettől még nagyjából mindenki elégedett vele
Az ellenzék a görcsös igyekezetet kritizálja, ami megpróbálja többnek beállítani.
szaboria1
Inkább a mno nem ismeri a számokat mert azzal lehet legjobban trükközni!!! Az 1 főre vetítés sem fedi a valóságot 110000 lettünk kevesebben a forint árfolyama is más.
coyote3
Az MNO igazi nyalógép "újság" lett. Ha jól tudom Bajnai gazdasági szakember, aki azért ért a számokhoz tényszerűen is. Nem csak a statisztikát forgatja kedve szerint, mint az MNO...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.