Csak beugrottak az ELTÉ-n tüntető diákokhoz, elbeszélgetni velük. Döntsék el Önök, hogy volt-e értelme. Videó . A labdarúgás és a felsőoktatási reform iránt érdeklődő, körülbelül nyolc fős alakulat - rövid igazoltatás után - élve gyülekezési jogával, besétált abba a terembe, ahol a hallgatók demonstrálnak. Rövid felszólalásukban sajátos stílusban ítélték el a hallgatókat, és mélyen egyetértettek a kormány álláspontjával, már ami a hallgatói szerződéseket és a stadionépítéseket illeti. Aztán távoztak. Rendőri szakkifejezéssel élve: rendkívüli esemény nem történt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Na, nekik kell a stadion. Az ilyeneket nem nehéz rávenni, hova tolja be az X-et.
Everest
Ex catedra... Audietur et altera pars! Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.
Zsoel
@Everest: "Cathedra" és "audiatur"...
GeoCravker
Az ultrák FB-oldaláról:
Andy Mage Magyar Hunor , a TV-nél is eszmét cseréltetek? Ahhoz képest nem sokat változtatok.
16 órája · Tetszik
...
Magyar Hunor Andy Mage
Minek változtunk volna, ha a rendszer sem változott?!
16 órája · Tetszik
Everest
@Zsoel: Mindig jólesik,ha tanulhat az ember. Köszönöm! Csak annyit jelentett volna a megjegyzésem, h a stadion építését támogató szurkolók közölték a véleményüket, de a másik fél véleményére már nem voltak kíváncsiak. Mi a fontosabb egy ország életében? Az üres stadionok vagy az üres egyetemek? Számomra a felsőoktatás fontosabb! Quod dixi, dixi!
Zsoel
@Everest: Világos volt amúgy a hozzászólás, köszönöm.
Nem kioktató szándékkal jeleztem egyébként a hibákat, csak figyelemfelhívásként, remélve, hogy legközelebb már nem követed el őket. Mivel a latin holt nyelv, ezért különösen fontos, hogy pontosan idézzük a kifejezéseit, mondásait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.