A Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtök reggeli közleménye szerint "az aszály és az unió elhúzódó válsága miatt csökkenhetett – a várakozásokkal összhangban - a tavalyi GDP". Matolcsyék szerint a magyar gazdaság kettős arcot mutatott: "míg a bruttó hazai termék csökkent, addig a foglalkoztatás továbbra is jelentősen bővült, s emellett a munkanélküliség is csökkenni tudott az év elejéhez képest". Közlik: az iparban fontos beruházások történtek, emellett a járműipar kapacitása folyamatosan bővül, amelynek hatása idén már érezhető lesz. "A minimálbér és a nettó bérek emelkedtek, a családi adókedvezményben részesülők jelentős reálbér növekedést tapasztalhattak. Mindemellett a Kormánynak sikerült a költségvetés egyenlegét – a tavalyi többlet után – 3% alatt tartani, ami nemzetközi összevetésben is szinte példátlan siker"- írják.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
és ezt el is hiszik?
"a családi adókedvezményben részesülők jelentős reálbér növekedést tapasztalhattak."
"a foglalkoztatás továbbra is jelentősen bővült, s emellett a munkanélküliség is csökkenni tudott az év elejéhez képest"
"A minimálbér és a nettó bérek emelkedtek"
...
coni
Itt nem az a kérdés, hogy a szakemberek mit mondanak, hanem, hogy az emberek mikor veszik észre, hogy átverték őket. Látszólag még nem...
kukac50
Matolcsy magyarázza,hogy jól élünk miközben a fizetések 4%-al csökkentek 2012-ben.
Észre sem vették,hogy hova került a gazdaság. A legnagyobb válságot Ők okozták azzal,hogy nem értenek ahhoz amit vállaltak.
Ha nem tudnak,változtatni csak Orbánnak az ötleteit megszavazni, mondjanak le adják vissza a mandátumokat.lássák be,hogy nem jó az ha a hűje okoskodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.