Az Országgyűlési Őrség parancsnoka belső vizsgálatot rendelt el, és az őrség egyik tagjának fegyelmi felelősségre vonását kezdeményezte, amiért a testülethez méltatlan stílusban szólította fel a Milla aktivistáit szerdai akciójuk befejezésére - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ennyi erővel a tornyos diliház góréja, Kövér is kaphatna szinte minden héten, legfőbb közjogi méltóságoz méltatlan stílusú megnyilvánulás miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Miért??
Azért, mert halvány fogalma nincs a "szolgálatának ellátásához szükséges ismeretekről"??
Azért, mert fogalma sincs a feladatáról, hatásköréről és szolgálati kötelmeiről??
Talán annak a "jelzős szerkezet"-nek kellene "elvinni a balhét", aki "ezeket" a félművelt droidokat félmillás fizetéssel erre a - művelt világban ismeretlen - "munkára" alkalmazza
csikknorisz
Ennyi erővel a tornyos diliház góréja, Kövér is kaphatna szinte minden héten, legfőbb közjogi méltóságoz méltatlan stílusú megnyilvánulás miatt.
coyote3
Mivel túl nagy volt a felháborodás és a kontraszt a két molinó "hivatalos" megítélése közt, beáldoztak egy gyalogot...
Hellcat
@coyote3: Pont erre gondoltam én is...rájöttek hogy ez mégsem annyira oké tehát megdorgáltak valami alsó szintű embert aztán majd egy nokiásdobozban megkapja a kárpótlást...
sport50
aztán megveregette kövér a vállát!!!hiszen biztos ők küldték oda,de ,mint tapasztaltuk, nem ők viszik el a balhét,annyi eszük van!!ebből az is látszik,csak fidesz imádókat vettek fel!!
nemsemmi
Nem egyszerű az országgyűlési őrök élete. Nem nagyon tudják, hogy mit csináljanak.
Azt írják, hogy végül is nem ők távolították el.
Akkor most mi van?
Szabad kitenni, vagy nem szabad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.