Egyre kevesebb betegszabadságot vesznek ki az emberek. Ez önmagában jó hír, de ennek oka sajnos nem az, hogy csökken a megbetegedések száma. A legtöbben azért nem maradnak otthon, mert akkor kevesebb pénzt vihetnek haza hó végén, vagy attól tartanak, hogy ez idő alatt elküldik őket. A tavaly júliusban életbe lépett munka törvénykönyve ugyanis már erre is lehetőséget ad a munkáltatónak.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
@Nakimaga: És akik valóban betegek , azokkal mit tennél ? Örűlj neki , hogy te egészséges vagy . MÉG . Szóval szerinted vannak "lógós betegek" is ? A fene nagy rablókapitalista diktatórikus demokráciában ? Pont arról szól a cikk, hogy nem mernek elmenni táppénzre a dolgozók . Szerinted ez jó ? Később súlyosabb következményei lehetnek egy betegségnek amit "lábon"(nem megy táppénzre) gyógykezelnek . Milyen MT az ami kiszolgáltatottá teszi a dolgozókat ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
és olyan is van , ahol szabira sem mehet...
tűzróka1939
@ila51: Meg olyan is ahol ki sem fizetik !!!
QQCSI
@Nakimaga: Sokan büszkék rá, hogy évtizedekig nem kerülnek orvos közelébe, csak akkor jön a meglepi, amikor egy-egy alattomos betegség fel nem ismerése miatt hosszú hetekre, hónapokra évekre mégis betegállományra kényszerülnek.
Más dolog, hogy valakinek derogál dolgozni, de az sem normális, hogy influenzásan fertőzi a környezetét...
ila51
@tűzróka1939: olyan is volt már kétszer a sofőrnek :(
rbela
Sajnos ez van, betegen dolgozni, szabadság nincs, aki esetleg kórházba kerül annak annyi. egészségügy szinte a nullával egyenlő, az ország a káosz szélén de Orbán V. szerint minden rendben van, és ez még tovább fokozódik.!
profon
Az elmúlt 30 évben nem voltam orvosnál ! (kivéve a fogorvost ,mert egy kis mazochista hajlam van bennem ):) Majd egyszerre veszem ki az egészet valami jó kis gyógyíthatatlan betegségre ! Mert ami jár az jár :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.