Nemrég jelentette be a tiszainokai polgármester, hogy lemond fizetéséről, így próbálja segíteni szűkös költségvetésű települését. Példája bár szokatlanul nagyvonalú, mégsem egyedi a megyében. Januári döntésem nem csak a családomat, hanem a képviselőtestületet is meglepte – meséli Szendreiné Kiss Erzsébet, Tiszainoka első embere. – Sokan megkérdezték, miből fogok élni? Azt válaszoltam mindenkinek, egész életemben tanultam, majdcsak el tudok valahol helyezkedni – teszi hozzá a polgármester, aki március elsejétől dolgozik társadalmi megbízású polgármesterként, teljesen ingyen.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Miért meglepő ez annyira? Ezt már Gyurcsány és Bajnai is megcsinálta, csak ez a jobboldali sajtóban nem volt akkora hír.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Ráadásul ezek a polgármesterek nem havi nettó 1-2 milliót kaptak, csupán 1-2 százezret!
Gondoljunk bele, vajon ha a Századvég és a hasonló sóhivatalok megszűnnének, az alkalmazottak megtakarított jövedelme hány falu, község, kisváros gazdasági gondjai tűnnének el!www.google.hu/search?q=sz%C3%A1zadv%C3%A9g+gazdas%C3%A1gkutat%C3%B3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
www.szazadveg-eco.hu/munkatarsak
Zolee75
@csegala: Én is arra gondoltam.de ez a tetvek inkább a képünkbe vigyorognak mint az h beálljanak a sorba!Kell a kacsalábon forgó újabb palotára!
csegala
@Zolee75: És még csak nem is szégyenlik egy picit sem magukat miatta, még büszkék is az összeharácsolt vagyonukra!
kukac50
Én már azt várom,hogy Orbán és a gombnyomogató bandája mondjon le.
Ha Orbán lemond akkor követi a többi is,hiszen a törvénykezés során egy sem tudott cáfolni érvelni józan ésszel,hogy ez a törvény nem jó ezért vagy azért..
QQCSI
@kukac50: Ugyan már! Meg sem fordult a fejükben, hogy ellent merjenek mondani a nagyvezírnek! Az viszont érdekes kérdés, hogy valóban tényleg ilyen ostobák, vagy simán seggnyalók a koncért, vagy valóban egy megfélemlített ócska bagázs.
Zolee75
@kukac50: Az sajnos nem fog megtörténni mostanában.H lemondjanak az aranyat tyúkról?
inkább még tovább sanyargatnak és elhintenek pár morzsát a nagylelkűségükből!/közüzemi díjak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.