Az évi egy helyett négyszer kell leolvasni az áram- és gázmérőket, valamint minden járásba kell az áramszolgáltatónak ügyfélszolgálatot telepítenie - mondja ki a rezsikommandó törvénymódosító...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem a csökkentésről szól hanem az órák leolvasásáról.Negyedévente olvassák le,nem hasra ütés alapján számláznak.
verőce21
A négyszeri leolvasás kizárólag a közvetett költségeket növeli, amit természetesen a felhasználókkal fizettetnek meg. - és lesz a postásoknak munkája. :)

(A nyári óraleolvasásoknak pedig semmi értelme sincs.)
Zolee75
Eddig előre tudtam diktálni a gázt h télen kevesebbet keljen fizetni.persze h ez is szurta valaki szemét!Jönnek a választások 1 év mulva.Remélem nem lesz még 4 évük.bár sajnos nincs jobb.
rosalinda57
Miután mi minden hónapban a leolvasást bejelentjük, elmaradásunk nincs -miattunk nyugodtan kijöhet ellenőrizni az illetékes az órát. De az órát manipulálni akaróknak nagyot ütünk a kezére !!!Mi a fenének este jön ki ? Nyugodtan jöhet napközben is.
Másik
@rosalinda57: mert vannak,akik napközben dogoznak.
Én pl folyamatos műszakrendben, és mivel egyedül élet, még egy kutya sincs, hogy ajtót nyisson. A minap jártam úgy, hogy amikor délelőtt jöttek én is délelőttös votam, az új délutáni időpontban meg délutános. :)
Most szabin várom, hogy meg ne büntessenek már, mert nem tudnak bejönni.
karaj
Ez az intézkedés a "költségcsökkentés" jegyében született.Van kinek ez nem világos ? Több leolvasó és több kirendeltség mind-mind a spórolás irányában mutat, nemde ? Hát, persze hogy nem. Ez maga a Matolcsizmus !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.