Már biztosan nem amerikai helikoptereket vesz a honvédelmi tárca. A gépek drágábbak lennének, mint amire számítottak, és az ajánlatot sem lehetett módosítani.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Nagyon helyes, hogy nem akarják!
Amikor Iránban elzavarták a sahot annak idején, akkor azonnal leállították az amerikai eszközökhöz az alkatrész utánpótlást.

A legjobb lenne, ha ismét az orosz technikát vennénk meg, pl. a Mi171-est amely a Mi17-es típus a mai igényeknek megfelelő továbbfejlesztése.
A hazai hajózó személyzet szereti és érti is a M17-es típusnak minden csínját-bínját, ráadásul a nyugati szakértők szerint is a világ egyik legjobb paraméterekkel rendelkező szállítóhelikoptere a Mi 17-es, amely a Mi 8-asból lett kifejlesztve.
Az UH II Bell, jó helikopter, de pl. a teherbíró képessége a töredéke a szovjet-orosz típusnak, ami azért - szállítóhelikopter esetében - nem elhanyagolható szempont.
bundi
@GORGIO12: mert nincs pénz. (ezt meg turiban nem lehet találni)
coyote3
Csabi elmondta, hogy igenis akar. Csak pénz nincs rá. Messze a legjobb gépek a világon.
GORGIO12
szentkirályszabadja ra erdemes repulo napkor elmeni...erdemes lene a csorikeket megtartani...sziveszter macska is orulne neki...amugy meg lene alkatresz mert az oroszok fegyverzet nelkul es darabokban a repulogepet aruljak szarert...ha nem hiszitek nezetek meg a szlovak meg az ukran meg mostmar a svajci mento es katasztrofa vedelmi alakulatokat...mind orosz csoda...a vikipedian fenykep is van...hitetleneknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.