Az ELTE rektora nem válaszol a bölcsészkar HÖK-elnökének levélére, amelyben Garbai Ádám a tüntető diákokkal szimpatizáló oktatók ellen kér munkajogi lépéseket. Mezey Barna semmilyen intézkedést nem tesz az ügyben – mondta az Indexnek Fábri György, az egyetem kommunikációs rektorhelyettese.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
'A hatóság állampolgári bejelentések alapján, valamint a sajtóból értesült arról, hogy az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata éveken át listázta az új hallgatókat, világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján adatbázisba rendezve jellemezték őket."
Mikor kerül előzetesbe ez a Garbai a fenti bűncselekmények felelős elkövetőjeként??
Január
" Emiatt az órák megszakadnak, és az a HÖK-elnök szerint ez sérti a tanulni vágyó hallgatók érdekeit." Ha ez tényleg fennáll, akkor Garbainak dokumentálnia kellene magát, nem? Pl. összegyűjtenie azon hallgatók aláírásait , akiket zavar, hogy megszakadnak az óráik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.