Többkulcsos személyi-jövedelemadót vezetnének be a szocialisták, amelyben a gazdagok több terhet fizetnek. Erről az MSZP szociálpolitikai célkitűzéseit tartalmazó vitaanyag bemutatóján beszélt a pártelnök. Mesterházy Attila úgy fogalmazott: Magyarországnak baloldali fordulatra van szüksége, mert a konzervatív társadalompolitika megbukott azzal, hogy magára hagyott hárommillió szegény sorsú embert. "Mi nem elitcserét akarunk, hanem politikaváltást" - mondta. Kijelentette: nem a miniszteri székek kedvéért óhajtják a hatalmat, hanem azért, hogy Magyarországon egyetlen gyermek se éhezzen, és ne kelljen millióknak napi szinten küzdeniük a megélhetésért. Az MSZP elsődleges célja a nyomor és a szegénység enyhítése lesz kormányra kerülése után. Mesterházy Attila ezzel kapcsolatban azt is megjegyezte: ehhez mindenkinek sokat kell dolgoznia, mert nincs csodafegyver és nincsenek messiások sem, vagyis olyan politikusok, akik minden problémát megoldanak egy csettintésre.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@Patrióta1: Nem igazán kedvelem a szocikat de legnagyobb lenyúlást nem ők hanem a Nép Nemzetinek kikiáltott MDF kormány követte el. A legtöbb privatizáció akkor volt pl. Széles Gábor (Videoton, Ikarusz gyár) és még lehetne sorolni, de természetesen az MSZP és a FIDESZ is vastagon benne van a buliba. Ma már nincs mit privatizálni ezért most a zsíros állami megrendeléseken tömik a zsebüket, (KÖZGÉP stb)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Patrióta1
@Don Quijote: Erre csak azt tudom mondani, hogy legalább annyira mint Osztolykán!
De elismerem, hogy Zagyva a forrófejűsége miatt sok kellemetlenséget okoz a pártnak, nem igazán való oda!
Silver
@Don Quijote: Én olvasgattam erről a dologról.az autóról készült első képeken Haider fejénél hiányzott a tető egy része ami akár robbanás is lehet(ezt a módszert előszeretettel használják egyes szervezetek)mire a rendőrségi garázsba került az auto addigra ezt a lyukat valaki befoltozta.De talán még az auto motor illetve alváz száma se stimmelt tehát kicserélték(Wolksvagen Phaeton autoról va szó ami elég ritka darab és számozott)Ja és az állítólagos szemtanú vmi nő eltünt lehet soha nem is volt.
Don Quijote
@Silver: én csak ezt a cikket olvastam, de nézd meg az autó tetejét. Ha detonáció volt a kocsiban a tető nem befelé hajlik, és ez a kép a helyszínen készült! Tudod azt gondolom hogy a szélsőségesei között terjedhetett el ez verzió hogy megölték, tudod az elveket életben kell tartani. Az osztrák rendőrökből egyébként sem nézem ki hogy bekajálnának egy gyilkosságot.

konteo.blogrepublik.eu/2012/03/14/jorg-haider-halala/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.