Az MSZP reméli, hogy a kiszivárgott üzemszabályozási törvénytervezet csak az Orbán-kormány újabb rögtönzése, és nem a kabinet valódi szándéka. "Az ugyanis végzetes hiba lenne, és ekkora őrültséget még az Orbán-kormány sem léphet meg" - fogalmazott szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében Gőgös Zoltán szocialista képviselő.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Annyi végzetes hibát követtek el a szűk három év alatt,hogy az országnak 30 év kell ennek a kiheveréséhez. Sajnálatos módon a vidéki képviselők a vidékfejlesztési miniszter nem veszik észre a gazdaság leépítését. Annyi fajta iroda működik,hogy fogalmuk nincs,melyik mit csinál,vagy egyáltalán csinál e valamit a sok kifizetett forintért.
A monitoring adatszolgáltatás határ ideje március 12,de a falugazdászok még nem tudják,kire vonatkozik mert nem kaptak tájékoztatást. Aki a tanyavilágba gondozza az állatait az mikor fogja megtudni,ki értesíti Őket. Orbán a gazdáknak küldhetne tájékoztatást arról milyen változásokat vezetett be,mik a feltételei,és milyen határ idők vannak. Egy ágazathoz egy irodát tartsanak fent,ne 4-5öt ebből szokott lenni a kavarodás,hogy egy hivatal részére kockás papírion kell leírni,hogy ma a helyzet,mert olyanok vannak ott akiknek fogalmuk nincs a mezőgazdasághoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.