A kiszivárgott üzemszabályozási törvénytervezet nem véletlenül kavart óriási vihart. Ha a Fidesz eddigi vidékellenes intézkedéseit csöpögtetett méregnek tekintjük, akkor a nagygazdaságok 1200 hektár feletti földbérleti szerződését semmissé tevő javaslat rögtönzött kivégzési kísérletnek minősíthető - írta a STOPhoz eljuttatott közleményében Gőgös Zoltán, a Mezőgazdasági bizottság alelnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek illő lenne lemondani!
Nem áll a vidéki gazdák mellett akkor nincsen semmi helye a vidékfejlesztési minisztériumban. A kisgazdákat fenyegetik, megdöglesz ha pofázol meg hasonló mondatokkal. Alkalmatlan a posztjára,mert Ángyán József mellé kellett volna állni és a kis gazdaságok érdekeit megvédeni. Orbán és talpnyalói a gazdagoknak adják oda a földeket,ami a kis gazdálkodók tanyája mellett van.A pofátlanságnak ez már a teteje.
Orbán azt akarja elérni,hogy menjenek a hitelbe vásárolt traktorok a parlament elé?
Hamarosan meg teszik hiszen már szerveződnek alulról elég sokan csatlakoznak,úgy hallottam.Aki még dolgozik a mezőgazdaságba azt is befojtják,ellehetetlenítik.
A nyár derekára felbomlik az ország háztartása,ami már most érezhető,és köszönhető a kormány hozzá nem értésének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.