A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) álláspontja szerint a hallgatók személyét és jogait tiszteletben kell tartani, senkit sem érhet hátrány neme, származása, politikai, vallási és világnézeti hovatartozása vagy szexuális beállítottsága miatt. Balog Zoltán miniszter úgy kommentálta az ügyet, hogy diákok közötti belháborúról van szó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hahás hallgatók elkezdték keverni a lekvárt, hogy a HÖOK-ot valamiféle kínos ügybe keverjék. Ha a gólyatáborokban névsort írtak, az nem bűn. Ezt a névsort azonban ki lehetett egészíteni, mégpedig bárki megtehette, hiszen elérhető volt a lista. A Hahások kaptak bőven "jótanácsokat" felbújtóiktól, idejük is volt bőven, hiszen napok óta ott pöffeszkednek az "elfoglalt" előadóteremben. Azt is tudhatják, hogy milyen jelzőkre ugrik a nyilvánosság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.