A bizonytalanba ugrik bele, aki a péntek éjféli határidőig nemzeti dohánybolt üzemeltetésére pályázik. Még a kormány szerint is szükség lenne néhány intézkedésre ahhoz, hogy jól működjenek a nyertes vállalkozások. Segítő ötletük azonban a piaci szereplők szerint megemelné a cigarettaárakat, és erősítené a feketebizniszt - ráadásul az Európai Unió a netes dohánykereskedelem könnyítésére készül. A dohányipar szerint a két ügy külön-külön is bedöntheti a boltokat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboska
Akinek esze van,nem megy bele az újabb fidesz szélhámosságba és nem játssza velük, a jól bevált "itt a piros,hol a piros" kedvenc játékukat!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@no mercy: Nyugi, majd verik is a fejüket a falba, hogy mekkora ökrök voltak, mikor belevágtak, hacsak Orbánc Vezír nem talál ki számukra megint egy "kivéve a gyevi bírót" törvényt.
no mercy
@Dr.luigilongo60: Az lehet, de aki belemegy a bizonytalanba, az vállalja is a vele járó kockázatot.
a Pepita
@Dr.luigilongo60: Kit fognak hibáztatni? Hát a Gyurcsányt, ki mást...:))
kkalman
Már attól hánynom kell, hogy nemzeti.
Ez is egy lesz a sikertörténetek közül, mint az iskolák államosítása.
egyedül
Ezért tart itt a Gazdaság ahol tart mert minden hülye intézkedést behoznak,régen munkát adott a dohánytermesztés és feldolgozás most meg mit csinálnak lehetőséget adnak a fekete piacnak ! Ez a legnagyobb buziság hogy ilyen intézkedések születnek !Hozzuk be külföldről a dohányt és ne az itthon levőknek adjunk munkát !Minden így megy tönkre!!!
kamazuka
Elképzelem,hogy a dohányboltosok pénztárgépei online kapcsolatban vannak a NAV-al.
Elképzelem,hogy a mozgó trafik behajt egy alagútba,és megszűnik a térerő!
Akkor a sötétségben erősödik a fekete gazdaság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.